Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teate FC lacarbocrema
fabr Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


5e minuut.
Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński passt de bal in één keer door. Knox speelt de bal door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Strafforello de bal. Walk is nu in balbezit. Met opzet legt Strafforello zijn tegenspeler op de grond. Strafforello krijgt een gele kaart. Walk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scuderi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bagno schiet op doel. Naso heeft problemen om de bal te vangen. Bagno is nu in balbezit. Bagno haalt uit met een fantastische trap. Marchesino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 2:0

16e minuut.
Bagno draait met de bal, schiet en ... Marchesino met een sublieme pass. Knox kopt de bal weg. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 3:0

19e minuut.
Strafforello is nu in balbezit. Walk verovert de bal door een tackle van achteren. Walk speelt de bal door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Naso de bal. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marchesino met een harde bal richting middenveld. Ferranti kopt de bal weg. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koźmiński speelt de bal door. Bagno is nu in balbezit. Bagno passt de bal in één keer door. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bagno rent richting de bal. Bagno haalt uit met een fantastische trap. Naso probeert de bal aan de voet te houden. Marchesino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 4:0

27e minuut.
Gon is nu in balbezit. Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński met een sublieme pass. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 5:0

30e minuut.
Walk rent richting de bal. Walk passt de bal zonder na te denken. Scuderi is nu in balbezit. Bagno rent richting de bal. Bagno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Florea passt de bal met de wreef. Knox met een sublieme pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 6:0

39e minuut.
Povoli kopt de bal weg. Bagno speelt de bal door. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Bagno is nu in balbezit. Bagno passt de bal met de wreef. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 21%, lacarbocrema 79%.
Teate FC - lacarbocrema 7:0

48e minuut.
Florea met een sublieme pass. Knox rent richting de bal. Knox passt de bal in één keer door. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Marchesino trapt de bal weg. Koźmiński kopt de bal weg. Bagno rent richting de bal. Bagno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Loda rent richting de bal. Walk rent richting de bal. Walk passt de bal in één keer door. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 8:0

53e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński passt de bal met de wreef. Loda speelt de bal door. Bagno rent richting de bal. Bagno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cicaloni met een sublieme pass. Naso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi schiet op doel. Marchesino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleşu komt het veld opgelopen. Florea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleşu geeft de bal voor. Koźmiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Scuderi de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 9:0

60e minuut.
Doeltrap. Hristodorescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Florea kopt de bal weg. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ... Marchesino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 10:0

63e minuut.
Bethlen is nu in balbezit. Bethlen geeft de bal voor. Klungelig pakt Strafforello de bal. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marchesino met een harde bal richting middenveld. Ferranti kopt de bal weg. Hristodorescu rent richting de bal. Bagno rent richting de bal. Bagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 11:0

67e minuut.
Spanu speelt de bal door. Daar is Naso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 12:0

71e minuut.
Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu passt de bal in één keer door. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno schiet op doel. Naso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daar is Knox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knox passt de bal met de wreef. Koźmiński met een sublieme pass. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Loda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno onderschept slim de pass. Bagno met een sublieme pass. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 13:0

77e minuut.
Caneta komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Florea met een sublieme pass. Bagno is nu in balbezit. Bagno speelt de bal door. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marchesino trapt de bal weg. Pleşu kopt de bal weg. Hristodorescu probeert de bal aan de voet te houden. Bagno is nu in balbezit. Bagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Strafforello geeft een lange en hoge pass. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox passt de bal in één keer door. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Naso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristodorescu controleert de bal met de borst. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ... Marchesino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 14:0

86e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Hristodorescu is nu in balbezit. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ... Marchesino bokst de bal weg. Bagno is nu in balbezit. Bagno schiet op doel. Marchesino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 15:0

88e minuut.
Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu geeft een lange en hoge pass. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno schiet op doel. Marchesino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - lacarbocrema 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 24%, lacarbocrema 76%.
Teate FC - lacarbocrema 16:0