Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGRD FML Merovingi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bovenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiddo verovert de bal door een tackle van achteren. Frusin is nu in balbezit. Funaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Funaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - Merovingi 1:0

13e minuut.
Bellezzi onderschept slim de pass. Chiddo rent richting de bal. Contarelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Funaro de bal. Funaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Taccari is nu in balbezit. Engaz verovert de bal door een tackle van achteren. Coscione onderschept slim de pass. Taccari rent richting de bal. Taccari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Engaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovenzi is nu in balbezit. Bovenzi geeft een lange en hoge pass. Coscione bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscione haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Contarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Contarelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiddo de bal. Taccari rent richting de bal. Taccari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bovini geeft de bal voor. Bellezzi kopt de bal weg. Daar is Chiddo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coscione bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscione schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chiddo speelt de bal door. Klungelig pakt Continenza de bal. Frusin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Continenza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Continenza kan niet meer verder spelen. Pani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGRD FML 56%, Merovingi 44%.
SGRD FML - Merovingi 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bovenzi de bal. Engaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Engaz passt de bal met de wreef. Funaro rent richting de bal. Funaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chiddo geeft een lange en hoge pass. Bovenzi is nu in balbezit. Bovenzi passt de bal in één keer door. Coscione rent richting de bal. Coscione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SGRD FML - Merovingi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGRD FML 52%, Merovingi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGRD FML - Merovingi 1:1