Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merovingi SGRD FML
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Paganelli met een harde bal richting middenveld. Taccari kopt de bal weg. Bonitatibus heeft problemen om de bal te vangen. Coscione onderschept slim de pass. Coscione draait met de bal, schiet en ... Depaul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riccelli zal de hoekschop nemen. Coscione bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscione haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Appicciato de bal onder controle te krijgen. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merovingi - SGRD FML 1:0

34e minuut.
Taccari rent richting de bal. Funaro onderschept slim de pass. Funaro met een sublieme pass. Frusin rent richting de bal. Frusin draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merovingi 48%, SGRD FML 52%.
Merovingi - SGRD FML 1:0

64e minuut.
Passamonti onderschept slim de pass. Passamonti geeft de bal voor. Accalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Funaro rent richting de bal. Funaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Engaz speelt de bal door. Sanzogni met een sublieme pass. Engaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Engaz passt de bal zonder na te denken. Battolu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Passamonti probeert naar een medespeler te passen. Frusin is nu in balbezit. Pani verovert de bal door een tackle van achteren. Funaro verovert de bal door een tackle van achteren. Funaro haalt uit met een fantastische trap. Paganelli bokst de bal weg.

86e minuut.
Taccari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merovingi 44%, SGRD FML 56%.
Merovingi - SGRD FML 1:0