Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Officina del Gusto ri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Spiridioni is nu in balbezit. Petrioli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrioli probeert naar een medespeler te passen. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - ri 0:1

14e minuut.
Raia geeft de bal voor. Manfredi rent richting de bal. Spiridioni begaat een overtreding. Spiridioni krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Biscardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fracci geeft een lange en hoge pass. Pavoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore is nu in balbezit. Priore haalt uit met een fantastische trap. Palazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ferracuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Petrioli zijn tegenspeler op de grond. Ferracuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferracuti met een snel genomen vrije trap. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Officina del Gusto 40%, ri 60%.
Officina del Gusto - ri 0:1

48e minuut.
Petrioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridioni onderschept slim de pass. Spiridioni met een sublieme pass. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Palazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Balfano met de inworp. Petrioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrioli geeft een hoge lob. Busisi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - ri 0:2

65e minuut.
Spiridioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridioni met een sublieme pass. Priore is nu in balbezit. Priore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Denni bereikt de bal nog maar net als eerste. Denni geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balfano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavallino kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Busisi controleert de bal met de borst. Busisi geeft de bal voor. Balfano kopt de bal weg. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Officina del Gusto - ri 0:3

89e minuut.
Toninelli geeft een hoge lob. Inworp. Busisi met een snelle inworp. Petrioli rent richting de bal. Petrioli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Officina del Gusto 57%, ri 43%.
Officina del Gusto - ri 0:3

ri