Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abeerden Tempodan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Guida de bal. Gerbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Guida onderschept slim de pass. Guida draait met de bal, schiet en ... Barbarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guida is nu in balbezit. Guida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tantillo passt de bal zonder na te denken. Sighieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighieri geeft de bal voor. Tantillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rizzardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abeerden - Tempodan 0:1

12e minuut.
Calandrello is nu in balbezit. Corbellino is nu in balbezit. Maioli begaat een overtreding. Maioli krijgt een gele kaart. Corbellino raakt geblesseerd tijdens het duel. Calandrello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bani heeft problemen om de bal te vangen. Gerbelli is nu in balbezit. Gerbelli haalt uit met een fantastische trap. Barbarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abeerden - Tempodan 1:1

32e minuut.
Muzzillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panicucci met een snelle inworp. Cagnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Doeltrap. Barbarini trapt de bal weg van het doel. Daar is Maioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guida bereikt de bal nog maar net als eerste. Guida draait met de bal, schiet en ... Barbarini bokst de bal weg.

42e minuut.
Bonotto geeft een hoge lob. Inworp. Dicandia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maioli is nu in balbezit. Maioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abeerden 41%, Tempodan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abeerden - Tempodan 1:1

72e minuut.
Sberviglieri kopt de bal weg. Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbellino. Corbellino krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zurro onderschept slim de pass. Zurro passt de bal zonder na te denken. Guida is nu in balbezit. Gerbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerbelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abeerden 53%, Tempodan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abeerden - Tempodan 1:1