Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Club Paliemmu AGNocerina
Normal Tactiek primario
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 27.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Gogoncea onderschept slim de pass. Gogoncea speelt de bal door. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:1

15e minuut.
Monti rent richting de bal. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri passt de bal met de wreef. Begarelli rent richting de bal. Begarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Batistuta geeft de bal voor. Inworp. Trombudo met een snelle inworp. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gogoncea geeft de bal voor. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Begarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Salvelli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:2

25e minuut.
Ferrazzano is nu in balbezit. Ferrazzano passt de bal zonder na te denken. Trombudo speelt de bal door. Begarelli rent richting de bal. Begarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Batistuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri rent richting de bal. Neri passt de bal in één keer door. Salvelli rent richting de bal. Salvelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:3

28e minuut.
Di Corcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea met een sublieme pass. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli draait met de bal, schiet en ... Coldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap. Batistuta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Salvelli probeert de bal aan de voet te houden. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea met een sublieme pass. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:4

40e minuut.
Gogoncea speelt de bal door. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli draait met de bal, schiet en ... Coldani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:5

45e minuut.
Collauto rent richting de bal. Collauto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Corcia de bal. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Club Paliemmu 77%, AGNocerina 23%.
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:5

58e minuut.
Bledig rent richting de bal. Bledig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salvelli de bal. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:6

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coldani trapt de bal weg. Rizzuti speelt de bal door. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli haalt uit met een fantastische trap. Coldani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Begarelli onderschept slim de pass. Salvelli rent richting de bal. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli haalt uit met een fantastische trap. Coldani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Club Paliemmu 61%, AGNocerina 39%.
Athletic Club Paliemmu - AGNocerina 0:6