Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Valdera Athletic Club Paliemmu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ameglio neemt de hoekschop. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa draait met de bal, schiet en ... Coldani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - Athletic Club Paliemmu 1:0

4e minuut.
Cordella bereikt de bal nog maar net als eerste. Criscione onderschept slim de pass. Criscione passt de bal in één keer door. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - Athletic Club Paliemmu 2:0

7e minuut.
Sfondrini speelt de bal door. Criscione bereikt de bal nog maar net als eerste. Criscione met een sublieme pass. Romagnoli rent richting de bal. Romagnoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Masier rent richting de bal. Sfondrini verovert de bal door een tackle van achteren. Sfondrini speelt de bal door. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Witt rent richting de bal. De Witt geeft een hoge lob. Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarda is nu in balbezit. Camarda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corcia rent richting de bal. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corcia onderschept slim de pass. Di Corcia haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Barbari verovert de bal door een tackle van achteren. Soldati is nu in balbezit. Soldati passt de bal met de wreef. Di Corcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corcia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Criscione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masier verovert de bal door een tackle van achteren. Masier met een sublieme pass. Di Corcia rent richting de bal. Di Corcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Canosa passt de bal in één keer door. Abrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrami geeft de bal voor. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli haalt uit met een fantastische trap. Coldani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Valdera 51%, Athletic Club Paliemmu 49%.
All Stars Valdera - Athletic Club Paliemmu 2:0

59e minuut.
Masier onderschept slim de pass. Masier geeft een hoge lob. Camarda kopt de bal weg. Di Corcia is nu in balbezit. Di Corcia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Abrami speelt de bal door. Criscione bereikt de bal nog maar net als eerste. Criscione passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romagnoli de bal. Romagnoli haalt uit met een fantastische trap. Coldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Musin is nu in balbezit. Musin geeft de bal voor. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - Athletic Club Paliemmu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Valdera 40%, Athletic Club Paliemmu 60%.
All Stars Valdera - Athletic Club Paliemmu 3:0