Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars Valdera toalha branca
Normal Tactiek Marija Pavlovic
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Facino geeft een lange en hoge pass. Laudamo kopt de bal weg. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Citter rent richting de bal. Citter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:1

5e minuut.
Daar is Criscione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo passt de bal in één keer door. Eliseo geeft de bal voor. Klungelig pakt Facino de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eliseo zal de hoekschop nemen. Musin heeft problemen om de bal te vangen. Fonti is nu in balbezit. Fonti draait met de bal, schiet en ... Ganzerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:2

7e minuut.
Schiavo met een sublieme pass. Sfondrini is nu in balbezit. Laudamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laudamo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Schiavo kopt de bal weg. Citter probeert de bal aan de voet te houden. Ghidoni rent richting de bal. Citter onderschept slim de pass. Citter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Laudamo passt de bal in één keer door. Fonti is nu in balbezit. Citter is nu in balbezit. Citter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:3

15e minuut.
Fariolo met een sublieme pass. Citter probeert de bal met de borst te controleren. Citter speelt de bal door. Daar is Fonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Laudamo is nu in balbezit. Laudamo passt de bal met de wreef. Citter probeert naar een medespeler te passen. Fonti probeert de bal met de borst te controleren. Fonti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Schiavo met een snelle inworp. Laudamo heeft problemen om de bal te vangen. Laudamo probeert naar een medespeler te passen. Fonti rent richting de bal. Fonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:4

23e minuut.
Rusticoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Criscione met de inworp. Sfondrini rent richting de bal. Sfondrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fariolo met een snelle inworp. Laudamo heeft problemen om de bal te vangen. Laudamo geeft een hoge lob. Citter maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganzerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fonti rent richting de bal. Fonti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:5

27e minuut.
Ricucci geeft een hoge lob. Inworp. Schiavo met een snelle inworp. Laudamo geeft een lange en hoge pass. Citter maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ganzerli probeert naar een medespeler te passen. Schiavo kopt de bal weg. Daar is Ricucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonti is nu in balbezit. Fonti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ricucci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schiavo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonti is nu in balbezit. Fonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:6

36e minuut.
Ganzerli speelt de bal door. Fariolo kopt de bal weg. Abrami heeft problemen om de bal te vangen. Citter rent richting de bal. Citter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ganzerli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Daar is Fonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musin is nu in balbezit. Fonti onderschept slim de pass. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:7

41e minuut.
Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo passt de bal met de wreef. Laudamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo geeft een hoge lob. Fonti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Schiavo probeert naar een medespeler te passen. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Citter heeft problemen om de bal te vangen. Citter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Valdera 75%, toalha branca 25%.
All Stars Valdera - toalha branca 0:7

48e minuut.
Buzzolino rent richting de bal. Buzzolino geeft de bal voor. Citter kopt de bal weg. Fonti rent richting de bal. Fonti schiet op doel. Ganzerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Citter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eliseo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Ganzerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Demoortere onderschept slim de pass. Demoortere geeft een lange en hoge pass. Citter is nu in balbezit. Citter draait met de bal, schiet en ... Ganzerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:8

56e minuut.
Fonti rent richting de bal. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonti is nu in balbezit. Citter rent richting de bal. Citter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Citter rent richting de bal. Citter passt de bal in één keer door. Fonti is nu in balbezit. Fonti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:9

59e minuut.
Citter heeft problemen om de bal te vangen. Ricucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter onderschept slim de pass. Citter haalt uit met een fantastische trap. Ganzerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:10

60e minuut.
Ghidoni heeft problemen om de bal te vangen. Fonti onderschept slim de pass. Fonti met een sublieme pass. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:11

63e minuut.
Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Fonti rent richting de bal. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Laudamo met een sublieme pass. Schiavo rent richting de bal. Schiavo passt de bal met de wreef. Fonti rent richting de bal. Fonti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schiavo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musin. Schiavo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eliseo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Citter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Laudamo speelt de bal door. Fonti geeft een lange en hoge pass. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:12

69e minuut.
Sfondrini probeert naar een medespeler te passen. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonti begaat een overtreding. Fonti krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Schiavo kopt de bal weg. Laudamo is nu in balbezit. Laudamo geeft een lange en hoge pass. Fonti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:13

77e minuut.
Ganzerli trapt de bal weg van het doel. Fariolo kopt de bal weg. Eliseo rent richting de bal. Eliseo geeft de bal voor. Fonti krijgt zijn hoofd ertegen. Ganzerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:14

80e minuut.
Daar is Fonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citter rent richting de bal. Fonti heeft problemen om de bal te vangen. Citter rent richting de bal. Citter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Laudamo is nu in balbezit. Laudamo probeert naar een medespeler te passen. Fariolo is nu in balbezit. Fariolo geeft een hoge lob. Fonti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Fonti met een sublieme pass. Citter rent richting de bal. Facino rent richting de bal. Citter onderschept slim de pass. Citter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:15

88e minuut.
Klungelig pakt Eliseo de bal. Abrami is nu in balbezit. Abrami passt de bal met de wreef. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:16

89e minuut.
Inworp. Schiavo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laudamo met een sublieme pass. Fonti rent richting de bal. Fonti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars Valdera - toalha branca 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars Valdera 81%, toalha branca 19%.
All Stars Valdera - toalha branca 0:17