Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Club Paliemmu Real Trento
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Monti is nu in balbezit. Zanelli onderschept slim de pass. Zanelli probeert naar een medespeler te passen. Cirus rent richting de bal. Cirus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zanelli kopt de bal weg. Camarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiali rent richting de bal. Camarda onderschept slim de pass. Camarda haalt uit met een fantastische trap. Bonoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Club Paliemmu 39%, Real Trento 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Club Paliemmu - Real Trento 0:0

46e minuut.
Rizzuti heeft problemen om de bal te vangen. Vertemati onderschept slim de pass. Vertemati probeert naar een medespeler te passen. Cirus is nu in balbezit. Cirus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Zanelli probeert naar een medespeler te passen. Cirus bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta rent richting de bal. Cirus onderschept slim de pass. Cirus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De Witt rent richting de bal. Baiamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Baiamonti probeert naar een medespeler te passen. Cirus rent richting de bal. Cirus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - Real Trento 0:1

55e minuut.
Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari geeft een lange en hoge pass. Daar is Collauto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baiamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiamonti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonoli met een harde bal richting middenveld. Monti kopt de bal weg. Di Corcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corcia haalt uit met een fantastische trap. Bonoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Di Corcia speelt de bal door. Diana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diana passt de bal zonder na te denken. Cirus is nu in balbezit. Cirus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vertemati rent richting de bal. Vertemati speelt de bal door. Daar is Cirus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batistuta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vertemati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Collauto met een sublieme pass. Zanelli rent richting de bal. Baiamonti is nu in balbezit. Baiamonti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Club Paliemmu 51%, Real Trento 49%.
Athletic Club Paliemmu - Real Trento 0:1