Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Giulia BluLock
433 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Bonasera met een snelle inworp. Cardillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Cocuzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocuzza draait met de bal, schiet en ... Giaveri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bonasera kopt de bal weg. Gulli heeft problemen om de bal te vangen. Cusmano probeert naar een medespeler te passen. Cocuzza is nu in balbezit. Cocuzza draait met de bal, schiet en ... Giaveri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Gulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cusmano is nu in balbezit. Cusmano passt de bal zonder na te denken. Cocuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocuzza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cusmano bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi onderschept slim de pass. Modafferi passt de bal in één keer door. Bonardi is nu in balbezit. Bonardi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese onderschept slim de pass. Maltese speelt de bal door. Modafferi rent richting de bal. Modafferi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cos met een harde bal richting middenveld. Cardillo kopt de bal weg. Daar is Cattina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonasera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonasera speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ambrosini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cusmano rent richting de bal. Bonardi met een sublieme pass. Cardillo rent richting de bal. Cardillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - BluLock 0:1

32e minuut.
Marenco geeft de bal voor. Scremato kopt de bal weg. Daar is Cocuzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocuzza haalt uit met een fantastische trap. Giaveri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - BluLock 0:2

34e minuut.
Bonasera met de inworp. Cardillo probeert naar een medespeler te passen. Cusmano speelt de bal door. Cocuzza is nu in balbezit. Cocuzza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Giaveri niet meer kan verder spelen. Barisonzi komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Cardillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese onderschept slim de pass. Maltese passt de bal zonder na te denken. Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Giulia 42%, BluLock 58%.
Dinamo Giulia - BluLock 0:2

48e minuut.
Modafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scremato rent richting de bal. Modafferi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Modafferi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Scremato wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Bonardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonardi geeft de bal voor. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci haalt uit met een fantastische trap. Noschese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese verovert de bal door een tackle van achteren. Aldinucci is nu in balbezit. Maltese is nu in balbezit. Maltese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cardillo passt de bal in één keer door. Cusmano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulli rent richting de bal. Cocuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocuzza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marenco rent richting de bal. Marenco geeft de bal voor. Klungelig pakt Noschese de bal. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cordani de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maltese is nu in balbezit. Maltese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - BluLock 1:2

83e minuut.
Gulli rent richting de bal. Gulli probeert naar een medespeler te passen. Maltese rent richting de bal. Maltese schiet op doel. Cos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Giulia - BluLock 2:2

88e minuut.
Daar is Cocuzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocuzza verovert de bal door een tackle van achteren. Cocuzza haalt uit met een fantastische trap. Linari probeert de bal aan de voet te houden. Barisonzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - BluLock 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Giulia 57%, BluLock 43%.
Dinamo Giulia - BluLock 2:3