Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Galeone Dinamo Giulia
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Marzocca is nu in balbezit. Marzocca geeft de bal voor. Garuti heeft problemen om de bal te vangen. Garuti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fanetti met de inworp. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca probeert naar een medespeler te passen. Ciaramella is nu in balbezit. Ciaramella draait met de bal, schiet en ... Giaveri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaramella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gulli speelt de bal door. Aldinucci rent richting de bal. Maltese rent richting de bal. Maltese schiet op doel. Cortegiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Galeone - Dinamo Giulia 0:1

36e minuut.
Gulli verovert de bal door een tackle van achteren. Gulli passt de bal met de wreef. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese heeft problemen om de bal te vangen. Maltese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Galeone - Dinamo Giulia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Galeone 47%, Dinamo Giulia 53%.
F. C. Galeone - Dinamo Giulia 0:2

82e minuut.
Gulli onderschept slim de pass. Gulli probeert naar een medespeler te passen. Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci haalt uit met een fantastische trap. Mollica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gulli onderschept slim de pass. Gulli passt de bal in één keer door. Maltese met een sublieme pass. Dainesi rent richting de bal. Dainesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Galeone 54%, Dinamo Giulia 46%.
F. C. Galeone - Dinamo Giulia 0:2