Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Huramaki RUNA FC
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donadel met een harde bal richting middenveld. Tuccio kan de bal niet met de borst controleren. Masciarelli rent richting de bal. Masciarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - RUNA FC 1:0

17e minuut.
Daar is Cargnelutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lionetti krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzola rent richting de bal. Trada onderschept slim de pass. Cargnelutti verovert de bal door een tackle van achteren. Cargnelutti haalt uit met een fantastische trap. Clun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Huramaki - RUNA FC 1:1

30e minuut.
Masciarelli schiet op doel. Doeltrap. Donadel trapt de bal weg van het doel. Zangrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrandi draait met de bal, schiet en ... Donadel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 40%, RUNA FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Huramaki - RUNA FC 1:1

59e minuut.
Secciani kopt de bal weg. Cargnelutti kan de bal niet met de borst controleren. Cargnelutti passt de bal zonder na te denken. Cazzola rent richting de bal. Cazzola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Secciani probeert naar een medespeler te passen. Cazzola rent richting de bal. Cargnelutti rent richting de bal. Cargnelutti draait met de bal, schiet en ... Clun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Huramaki - RUNA FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Huramaki 45%, RUNA FC 55%.
SC Huramaki - RUNA FC 1:2