Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wado Ryu FC Dukla
442 Tactiek A1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten incredible
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Scudiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa speelt de bal door. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:1

5e minuut.
Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... Provenzale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivieri is nu in balbezit. Scudiero is nu in balbezit. Scudiero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bastanzio trapt de bal weg van het doel. Ombrellaio kopt de bal weg. Mossa rent richting de bal. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap. Petercini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:2

9e minuut.
Adimari bereikt de bal nog maar net als eerste. Adimari geeft een hoge lob. Mossa heeft problemen om de bal te vangen. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Orsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ombrellaio de bal. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mengozzi geeft de bal voor. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio passt de bal met de wreef. Mossa heeft problemen om de bal te vangen. Mossa haalt uit met een fantastische trap. Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ombrellaio geeft een hoge lob. Mossa is nu in balbezit. Mossa haalt uit met een fantastische trap. Provenzale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:3

17e minuut.
Daar is Taravelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossa is nu in balbezit. Mossa passt de bal met de wreef. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Varriale rent richting de bal. Varriale geeft een lange en hoge pass. Nascimbeni kopt de bal weg. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:4

20e minuut.
Carfora is nu in balbezit. Carfora geeft een hoge lob. Deniro speelt de bal door. Mossa is nu in balbezit. Mossa schiet op doel. Petercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio passt de bal in één keer door. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli draait met de bal, schiet en ... Petercini bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Taravelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adimari geeft de bal voor. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:5

41e minuut.
Petercini trapt de bal weg. Adimari bereikt de bal nog maar net als eerste. Adimari passt de bal met de wreef. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petercini bokst de bal weg.

45e minuut.
Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli passt de bal met de wreef. Mossa heeft problemen om de bal te vangen. Mossa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 70%, Dukla 30%.
Wado Ryu FC - Dukla 0:5

46e minuut.
Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa passt de bal zonder na te denken. Adimari probeert naar een medespeler te passen. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Adimari met de inworp. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Petercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Domenici met een sublieme pass. Ombrellaio speelt de bal door. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. Petercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Domenici onderschept slim de pass. Domenici speelt de bal door. Daar is Ombrellaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ombrellaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:6

57e minuut.
Taravelli is nu in balbezit. Ombrellaio verovert de bal door een tackle van achteren. Ombrellaio speelt de bal door. Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ombrellaio geeft de bal voor. Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. Petercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:7

62e minuut.
Iacovelli is nu in balbezit. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio passt de bal in één keer door. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Serpico is nu in balbezit. Orsina onderschept slim de pass. Orsina passt de bal met de wreef. Mossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adimari met de inworp. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... Petercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Orsina passt de bal in één keer door. Ombrellaio rent richting de bal. Taravelli rent richting de bal. Ombrellaio onderschept slim de pass. Ombrellaio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sacerdoti kopt de bal weg. Orsina rent richting de bal. Orsina geeft de bal voor. Mossa is nu in balbezit. Mossa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Domenici kopt de bal weg. Mossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mossa probeert naar een medespeler te passen. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wado Ryu FC - Dukla 0:8

87e minuut.
Carfora rent richting de bal. Ombrellaio onderschept slim de pass. Ombrellaio passt de bal zonder na te denken. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wado Ryu FC 73%, Dukla 27%.
Wado Ryu FC - Dukla 0:8