Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
primavera22 Kickreker
Normal Tactiek 442 classic
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Capocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa onderschept slim de pass. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa haalt uit met een fantastische trap. Falqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:1

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Falqui trapt de bal weg. Dąbal kopt de bal weg. Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Belelli met een sublieme pass. Skarupa controleert de bal met de borst. Skarupa passt de bal zonder na te denken. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Skarupa passt de bal met de wreef. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skarupa draait met de bal, schiet en ... Klepczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Andreasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński probeert naar een medespeler te passen. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:2

16e minuut.
Chiara probeert naar een medespeler te passen. Andreasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński met een sublieme pass. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niklewicz met een snelle inworp. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:4

23e minuut.
Filho geeft de bal voor. Niklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niklewicz geeft een lange en hoge pass. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Dąbal speelt de bal door. Niklewicz is nu in balbezit. Niklewicz geeft een hoge lob. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mecseki verovert de bal door een tackle van achteren. Mecseki geeft een lange en hoge pass. Dąbal probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klepczyński schiet op doel. Falqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klepczyński speelt de bal door. Befi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa onderschept slim de pass. Skarupa schiet op doel. Falqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Niklewicz rent richting de bal. Niklewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Befi de bal. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński schiet op doel. Falqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:5

44e minuut.
Tancredi kopt de bal weg. Chiara heeft problemen om de bal te vangen. Dąbal speelt de bal door. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klepczyński met een sublieme pass. Niklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niklewicz passt de bal zonder na te denken. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niklewicz zal de hoekschop nemen. Daar is Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecseki probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 78%, Kickreker 22%.
primavera22 - Kickreker 0:5

46e minuut.
Kurzaj is nu in balbezit. Kurzaj geeft een hoge lob. Skarupa met een sublieme pass. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński schiet op doel. Zeppo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niklewicz zal de hoekschop nemen. Falqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skarupa rent richting de bal. Skarupa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecseki rent richting de bal. Mecseki passt de bal met de wreef. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zamara rent richting de bal. Dąbal verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbal met een sublieme pass. Daar is Skarupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Brancati met een sublieme pass. Mecseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecseki speelt de bal door. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skarupa rent richting de bal. Skarupa haalt uit met een fantastische trap. Falqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:6

66e minuut.
Niklewicz met de inworp. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal probeert naar een medespeler te passen. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Befi trapt de bal weg van het doel. Mecseki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiorito is nu in balbezit. Mecseki is nu in balbezit. Mecseki geeft een lange en hoge pass. Falqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Zeppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczyński onderschept slim de pass. Klepczyński probeert naar een medespeler te passen. Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:7

72e minuut.
Mecseki kan de bal niet met de borst controleren. Mecseki passt de bal met de wreef. Filho met een sublieme pass. Skarupa rent richting de bal. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:8

74e minuut.
Befi met een sublieme pass. Zeppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeppo geeft een lange en hoge pass. Daar is Klepczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Falqui trapt de bal weg. Mecseki kopt de bal weg. Klungelig pakt Befi de bal. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:9

78e minuut.
Mecseki heeft problemen om de bal te vangen. Mecseki geeft een lange en hoge pass. Niklewicz speelt de bal door. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hrníček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skarupa de bal. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zeppo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho passt de bal met de wreef. Klepczyński is nu in balbezit. Skarupa rent richting de bal. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
primavera22 - Kickreker 0:10

88e minuut.
Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skarupa de bal. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: primavera22 81%, Kickreker 19%.
primavera22 - Kickreker 0:10