Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar Mario Blue Stars F.C.
ripar alta Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Passatori probeert naar een medespeler te passen. Bădălan rent richting de bal. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli haalt uit met een fantastische trap. Maieron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 1:0

3e minuut.
Minozzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giocoliere de bal. Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli verovert de bal door een tackle van achteren. Rotelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Passatori de bal. Passatori probeert naar een medespeler te passen. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli schiet op doel. Maieron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 3:0

9e minuut.
Minozzi passt de bal in één keer door. Aquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquaro passt de bal zonder na te denken. Minozzi rent richting de bal. Minozzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ballotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sellari kopt de bal weg. Passatori is nu in balbezit. Passatori passt de bal in één keer door. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli schiet op doel. Maieron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 4:0

19e minuut.
Klungelig pakt Nieri de bal. Nieri passt de bal in één keer door. Rotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli haalt uit met een fantastische trap. Maieron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 5:0

23e minuut.
Tsakiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakiridis passt de bal in één keer door. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan schiet op doel. Maieron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 6:0

24e minuut.
Marrone kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sellari zal de hoekschop nemen. Rotelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Maieron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 7:0

31e minuut.
Passatori met de inworp. Sellari rent richting de bal. Sellari geeft een lange en hoge pass. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 8:0

36e minuut.
Sellari kopt de bal weg. Klungelig pakt Passatori de bal. Passatori probeert naar een medespeler te passen. Rotelli rent richting de bal. Rotelli draait met de bal, schiet en ... Maieron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 9:0

41e minuut.
Teichmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsakiridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakiridis geeft de bal voor. Rotelli probeert de bal met de borst te controleren. Rotelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 10:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anchisi met een snelle inworp. Sellari rent richting de bal. Sellari geeft de bal voor. Rotelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 25%, Blue Stars F.C. 75%.
Bar Mario - Blue Stars F.C. 11:0

51e minuut.
Tsakiridis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bădălan de bal. Rotelli rent richting de bal. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nieri heeft problemen om de bal te vangen. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli met een sublieme pass. Tsakiridis rent richting de bal. Tsakiridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsakiridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passatori probeert naar een medespeler te passen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Passatori speelt de bal door. Sellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rotelli de bal. Rotelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sellari probeert naar een medespeler te passen. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli probeert naar een medespeler te passen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 12:0

73e minuut.
Teichmann geeft een lange en hoge pass. Noce bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli onderschept slim de pass. Rotelli schiet op doel. Maieron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Blue Stars F.C. 13:0

80e minuut.
Sellari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieri. Sellari raakt geblesseerd tijdens het duel. Passatori zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sellari geeft een lange en hoge pass. Tsakiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiridis haalt uit met een fantastische trap. Bădălan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli is nu in balbezit. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotelli is nu in balbezit. Rotelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 19%, Blue Stars F.C. 81%.
Bar Mario - Blue Stars F.C. 13:0