Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC AppatiDiCasa Paperopoli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Galuppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Remersaro onderschept slim de pass. Remersaro met een sublieme pass. Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Generani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Prencipe rent richting de bal. Galuppo verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppo rent richting de bal. Galuppo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galuppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galuppo schiet op doel. Massironi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC AppatiDiCasa - Paperopoli 1:0

17e minuut.
Rende heeft problemen om de bal te vangen. Gesso is nu in balbezit. Gesso passt de bal zonder na te denken. Galuppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppo draait met de bal, schiet en ... Massironi bokst de bal weg.

21e minuut.
Varisani is nu in balbezit. Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatelli passt de bal met de wreef. Galuppo rent richting de bal. Galuppo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zullo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Generani met de inworp. Remersaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Remersaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC AppatiDiCasa - Paperopoli 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC AppatiDiCasa 47%, Paperopoli 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC AppatiDiCasa - Paperopoli 1:1

55e minuut.
Giaimo speelt de bal door. Galuppo is nu in balbezit. Prencipe is nu in balbezit. Galuppo onderschept slim de pass. Galuppo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bascapé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sgambati. Bascapé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bascapé met een snel genomen vrije trap. Galuppo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC AppatiDiCasa - Paperopoli 2:1

78e minuut.
Sgambati passt de bal in één keer door. Cabassa is nu in balbezit. Cabassa speelt de bal door. Galuppo heeft problemen om de bal te vangen. Galuppo draait met de bal, schiet en ... Massironi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC AppatiDiCasa 61%, Paperopoli 39%.
SC AppatiDiCasa - Paperopoli 2:1