Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BalengoBoys Ercolini FC
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 24
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Parenti passt de bal in één keer door. Calicchio is nu in balbezit. Calicchio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simina de bal. Simina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Simina onderschept slim de pass. Parenti rent richting de bal. Calicchio rent richting de bal. Calicchio haalt uit met een fantastische trap. Bionda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nodari geeft een hoge lob. Inworp. Ubalducci met een snelle inworp. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti passt de bal met de wreef. Simina is nu in balbezit. Simina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti geeft een hoge lob. Bionda heeft problemen om de bal te vangen. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benizzi trapt de bal weg van het doel. Stragapete rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rivella geeft een hoge lob. Inworp. Baldinelli met een snelle inworp. Parenti is nu in balbezit. Parenti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti is nu in balbezit. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - Ercolini FC 0:1

35e minuut.
Inworp. Ubalducci met de inworp. Rivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti verovert de bal door een tackle van achteren. Parenti passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mareška speelt de bal door. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Parenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Calicchio schiet op doel. Benizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BalengoBoys 62%, Ercolini FC 38%.
BalengoBoys - Ercolini FC 0:1

57e minuut.
Bulf rent richting de bal. Bulf probeert naar een medespeler te passen. Parenti is nu in balbezit. Simina rent richting de bal. Simina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Turba geeft een lange en hoge pass. Ubalducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubalducci geeft een hoge lob. Calicchio rent richting de bal. Calicchio schiet op doel. Benizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simina rent richting de bal. Simina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - Ercolini FC 0:2

70e minuut.
Inworp. Baldinelli met een snelle inworp. Bulf rent richting de bal. Bulf geeft de bal voor. Calicchio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - Ercolini FC 0:3

86e minuut.
Nodari geeft de bal voor. Parenti kopt de bal weg. Simina is nu in balbezit. Simina haalt uit met een fantastische trap. Benizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - Ercolini FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BalengoBoys 70%, Ercolini FC 30%.
BalengoBoys - Ercolini FC 0:4