Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Stars F.C. BalengoBoys
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Rivella passt de bal zonder na te denken. Daar is Maiellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiellaro met een sublieme pass. Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Coscarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscarella geeft een hoge lob. Cardillo heeft problemen om de bal te vangen. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - BalengoBoys 1:0

14e minuut.
Benizzi met een sublieme pass. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massaro. Buonfiglio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buonfiglio kan niet meer verder spelen. Riboldi komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Cardillo met een sublieme pass. Riboldi is nu in balbezit. Riboldi passt de bal met de wreef. Carbonaro is nu in balbezit. Carbonaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Stars F.C. - BalengoBoys 1:1

26e minuut.
Stragapete rent richting de bal. Stragapete passt de bal met de wreef. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro draait met de bal, schiet en ... Maieron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Stars F.C. - BalengoBoys 1:2

36e minuut.
Stragapete rent richting de bal. Stragapete passt de bal in één keer door. Daar is Rivella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stragapete is nu in balbezit. Stragapete haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Leguleo kopt de bal weg. Eroico Raucci is nu in balbezit. Mezzadroli begaat een overtreding. Eroico Raucci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eroico Raucci kan niet meer verder spelen. Nodari komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Massaro speelt de bal door. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere passt de bal zonder na te denken. Minozzi is nu in balbezit. Minozzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars F.C. 64%, BalengoBoys 36%.
Blue Stars F.C. - BalengoBoys 1:2

47e minuut.
Massaro speelt de bal door. Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Noce bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro onderschept slim de pass. Carbonaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carbonaro rent richting de bal. Riboldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentone rent richting de bal. Carbonaro onderschept slim de pass. Carbonaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Riboldi probeert naar een medespeler te passen. Carbonaro is nu in balbezit. Noce is nu in balbezit. Carbonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Maieron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere met een sublieme pass. Minozzi is nu in balbezit. Minozzi haalt uit met een fantastische trap. Benizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Riboldi controleert de bal met de borst. Mentone rent richting de bal. Mentone passt de bal met de wreef. Minozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minozzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mentone rent richting de bal. Mentone geeft een hoge lob. Inworp. Stragapete met de inworp. Riboldi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Riboldi rent richting de bal. Mentone verovert de bal door een tackle van achteren. Mentone geeft een hoge lob. Mezzadroli rent richting de bal. Mezzadroli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Marrone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massaro probeert naar een medespeler te passen. Minozzi rent richting de bal. Minozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cardillo speelt de bal door. Maiellaro rent richting de bal. Mezzadroli begaat een overtreding. Mezzadroli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Stars F.C. 50%, BalengoBoys 50%.
Blue Stars F.C. - BalengoBoys 1:2