Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tfc1906 Fc Marigliano
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Andreassi geeft de bal voor. Klungelig pakt Marzullo de bal. Guglielmetti rent richting de bal. Guglielmetti schiet op doel. Quartiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - Fc Marigliano 1:0

23e minuut.
Fusarpoli rent richting de bal. Ardu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fusarpoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabarri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nepoti de bal. Bajo is nu in balbezit. Bajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Bogani de bal. Guglielmetti met een sublieme pass. Marzullo is nu in balbezit. Marzullo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - Fc Marigliano 2:0

31e minuut.
Calamela trapt de bal weg. Tabarri is nu in balbezit. Ardu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ardu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tabarri geeft de bal voor. Fauro kan de bal niet met de borst controleren. Nepoti rent richting de bal. Nepoti speelt de bal door. Pizzuto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tfc1906 58%, Fc Marigliano 42%.
Tfc1906 - Fc Marigliano 2:0

55e minuut.
Nepoti speelt de bal door. Pizzuto rent richting de bal. Pizzuto passt de bal in één keer door. Marzullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzullo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores passt de bal met de wreef. Bogani probeert naar een medespeler te passen. Bajo rent richting de bal. Bajo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Capitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmetti onderschept slim de pass. Guglielmetti probeert naar een medespeler te passen. Marzullo is nu in balbezit. Marzullo draait met de bal, schiet en ... Quartiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tabarri speelt de bal door. Bajo rent richting de bal. Bajo speelt de bal door. Barozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Barozzi is nu in balbezit. Bajo rent richting de bal. Barozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo is nu in balbezit. Bajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tfc1906 - Fc Marigliano 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tfc1906 47%, Fc Marigliano 53%.
Tfc1906 - Fc Marigliano 2:1