Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Lodi ASD Rizziconi Calcio
433 alfa Tactiek 442 F10 pr2
39% Balbezit 61%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.1 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Mezzaro passt de bal zonder na te denken. Gliha is nu in balbezit. De Monte is nu in balbezit. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:1

8e minuut.
Kotlár geeft een hoge lob. Barcă geeft een lange en hoge pass. Evangelista kopt de bal weg. Daar is De Monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Monte draait met de bal, schiet en ... Maragnano bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cvetković kopt de bal weg. Klungelig pakt Barcă de bal. De Monte rent richting de bal. De Monte draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:2

13e minuut.
Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro geeft een lange en hoge pass. Barcă heeft problemen om de bal te vangen. De Monte is nu in balbezit. De Monte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:3

17e minuut.
Dranirskiy speelt de bal door. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt De Monte de bal. De Monte haalt uit met een fantastische trap. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:4

23e minuut.
Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković geeft de bal voor. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski schiet op doel. Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:5

24e minuut.
Dranirskiy passt de bal zonder na te denken. Stawicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvetković. Cvetković krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Doeltrap. Smiotanko trapt de bal weg. Seravalli kopt de bal weg. De Monte rent richting de bal. De Monte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Alamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamo geeft een hoge lob. Berłowski rent richting de bal. Berłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:6

31e minuut.
Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro passt de bal in één keer door. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barski met een sublieme pass. Dranirskiy speelt de bal door. Mezzaro met een sublieme pass. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barcă verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetković rent richting de bal. Cvetković geeft een hoge lob. Berłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kurczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczewski geeft de bal voor. Gliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maragnano trapt de bal weg. Cvetković kopt de bal weg. Klungelig pakt Gliha de bal. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Lodi 62%, ASD Rizziconi Calcio 38%.
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:6

48e minuut.
Khánh Toàn is nu in balbezit. Mezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzaro geeft een hoge lob. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Barski de bal onder controle te krijgen. De Monte is nu in balbezit. De Monte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:7

49e minuut.
Sculli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestigiacomo is nu in balbezit. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Gliha geeft een lange en hoge pass. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki geeft de bal voor. Khánh Toàn rent richting de bal. Khánh Toàn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Passero komt het veld opgelopen. Vailati komt het veld opgelopen. Lattanzi komt het veld opgelopen. Carolinis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Moromete probeert naar een medespeler te passen. Szczęściarz rent richting de bal. Szczęściarz passt de bal in één keer door. Madaras is nu in balbezit. Madaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Prestigiacomo geeft de bal voor. Inworp. Carolinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vailati is nu in balbezit. Vailati draait met de bal, schiet en ... Maragnano bokst de bal weg. De Monte is nu in balbezit. De Monte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:8

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvetković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Monte rent richting de bal. De Monte schiet op doel. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Lodi 48%, ASD Rizziconi Calcio 52%.
Union Lodi - ASD Rizziconi Calcio 0:9