Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BolaPolimento FC Bureau
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Reggiardo rent richting de bal. Bordello onderschept slim de pass. Bordello speelt de bal door. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - FC Bureau 0:1

15e minuut.
Marchegia geeft de bal voor. Pezzolo kopt de bal weg. Di Marco speelt de bal door. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - FC Bureau 0:2

22e minuut.
Rubin rent richting de bal. Pezzolo rent richting de bal. Garcea verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Segalini kopt de bal weg. Bellumori rent richting de bal. Reggiardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reggiardo krijgt een gele kaart. Bellumori raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Marco kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Milello verovert de bal door een tackle van achteren. Milello geeft een hoge lob. Garcea kopt de bal weg. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 57%, FC Bureau 43%.
BolaPolimento - FC Bureau 0:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dardo met de inworp. Casola met een sublieme pass. Rubin rent richting de bal. Rubin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Casola rent richting de bal. Casola probeert naar een medespeler te passen. Pezzolo is nu in balbezit. Rubin rent richting de bal. Rubin schiet op doel. Coscarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Casola passt de bal met de wreef. Spreafico is nu in balbezit. Bellumori speelt de bal door. Luparini is nu in balbezit. Luparini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bordello is nu in balbezit. Bordello passt de bal zonder na te denken. Rubin rent richting de bal. Rubin draait met de bal, schiet en ... Coscarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Porco kopt de bal weg. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori passt de bal in één keer door. Luparini rent richting de bal. Luparini schiet op doel. Paal! Cacciabovi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Rubin rent richting de bal. Garcea onderschept slim de pass. Garcea passt de bal zonder na te denken. Pezzolo is nu in balbezit. Pezzolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - FC Bureau 1:2

80e minuut.
Pinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sito is nu in balbezit. Bordello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordello krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Rubin de bal. Rubin geeft een hoge lob. Carusio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzolo schiet op doel. Coscarello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BolaPolimento - FC Bureau 2:2

84e minuut.
Klungelig pakt Garcea de bal. Segalini is nu in balbezit. Segalini geeft een hoge lob. Rubin rent richting de bal. Rubin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 43%, FC Bureau 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BolaPolimento - FC Bureau 2:2