Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Scisciano europafc1980
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Mentone is nu in balbezit. Cristofoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mentone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirlo met een snel genomen vrije trap. Comodino heeft problemen om de bal te vangen. Meazza rent richting de bal. Meazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Comodino is nu in balbezit. Comodino geeft de bal voor. Anzile probeert de bal aan de voet te houden. Battolu is nu in balbezit. Battolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cristofoli heeft problemen om de bal te vangen. Cristofoli passt de bal met de wreef. Meazza rent richting de bal. Meazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 43%, europafc1980 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Scisciano - europafc1980 0:0

56e minuut.
Battolu kan de bal niet met de borst controleren. Battolu geeft de bal voor. Meazza is nu in balbezit. Meazza schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Pirlo heeft problemen om de bal te vangen. Palazzo is nu in balbezit. Palazzo probeert naar een medespeler te passen. Codecasa rent richting de bal. Codecasa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Anzile rent richting de bal. Battolu is nu in balbezit. Battolu passt de bal zonder na te denken. Meazza is nu in balbezit. Meazza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Cali geeft de bal voor. Inworp. Comodino met een snelle inworp. Battolu is nu in balbezit. Battolu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Iacovelli met een sublieme pass. Anzile is nu in balbezit. Battolu begaat een overtreding. Battolu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Cristofoli geeft een hoge lob. Olla speelt de bal door. Lippolis probeert de bal met de borst te controleren. Palazzo is nu in balbezit. Palazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 53%, europafc1980 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Scisciano - europafc1980 0:0