Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabolika Team Atletico Scisciano
523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Meazza rent richting de bal. Oneta rent richting de bal. Oneta geeft de bal voor. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meazza draait met de bal, schiet en ... Carini bokst de bal weg.

11e minuut.
Onischenko onderschept slim de pass. Onischenko met een sublieme pass. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Cremonini probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Orimi probeert de bal aan de voet te houden. Lercari kopt de bal weg. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Meazza rent richting de bal. Meazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Macaluso probeert de bal aan de voet te houden. Pirlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Atletico Scisciano 1:0

32e minuut.
Berardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko onderschept slim de pass. Onischenko met een sublieme pass. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Berardone geeft een lange en hoge pass. Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentone onderschept slim de pass. Mentone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cester met een sublieme pass. Petru is nu in balbezit. Petru passt de bal zonder na te denken. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso schiet op doel. Manenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Atletico Scisciano 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 58%, Atletico Scisciano 42%.
Diabolika Team - Atletico Scisciano 2:0

47e minuut.
Macaluso draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Manenti trapt de bal weg van het doel. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko schiet op doel. Manenti bokst de bal weg.

67e minuut.
Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippolis begaat een overtreding. Cester is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alkayam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko geeft een hoge lob. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippolis verovert de bal door een tackle van achteren. Lippolis probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mentone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Battolu maakt een afschuwelijke overtreding. Battolu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pirlo is nu in balbezit. Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi met een sublieme pass. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Guerrieri geeft de bal voor. Onischenko geeft de bal voor. Cester heeft problemen om de bal te vangen. Orimi rent richting de bal. Orimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Atletico Scisciano 3:0

89e minuut.
Iachini geeft een lange en hoge pass. Lippolis kopt de bal weg. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Manenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 28%, Atletico Scisciano 72%.
Diabolika Team - Atletico Scisciano 3:0