Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mignottingham Ripese
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Renier is nu in balbezit. Menicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menicucci passt de bal met de wreef. Mortaio is nu in balbezit. Mortaio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chiereghini probeert naar een medespeler te passen. Renier is nu in balbezit. Renier passt de bal in één keer door. Daar is Mortaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortaio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vecchiarelli trapt de bal weg. Modugno heeft problemen om de bal te vangen. Renier is nu in balbezit. Renier haalt uit met een fantastische trap. Dellabella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 0:1

17e minuut.
Romanoni onderschept slim de pass. Chiereghini onderschept slim de pass. Chiereghini geeft de bal voor. Mortaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mortaio rent richting de bal. Mortaio passt de bal zonder na te denken. Renier rent richting de bal. Renier draait met de bal, schiet en ... Dellabella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 0:2

36e minuut.
Borscia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Eupili de bal onder controle te krijgen. Eupili probeert naar een medespeler te passen. Mortaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 0:3

44e minuut.
Inworp. Borscia met de inworp. Tanzillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanzillo draait met de bal, schiet en ... Scapin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mignottingham 60%, Ripese 40%.
Fc Mignottingham - Ripese 1:3

46e minuut.
Mortaio passt de bal zonder na te denken. Rescigno rent richting de bal. Tanzillo rent richting de bal. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 2:3

50e minuut.
Dell`Orso rent richting de bal. Dell`Orso passt de bal met de wreef. Scapin met een sublieme pass. Caiaffa heeft problemen om de bal te vangen. Caiaffa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Modugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Consalvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modugno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Modugno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rescigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiaffa onderschept slim de pass. Caiaffa schiet op doel. Calcagnino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Calcagnino trapt de bal weg van het doel. Renier kopt de bal weg. Mortaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio draait met de bal, schiet en ... Dellabella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 2:4

70e minuut.
Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio onderschept slim de pass. Mortaio speelt de bal door. Klungelig pakt Renier de bal. Renier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Renier bereikt de bal nog maar net als eerste. Renier passt de bal in één keer door. Mortaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio draait met de bal, schiet en ... Dellabella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 2:5

79e minuut.
Bisiach geeft de bal voor. Renier kopt de bal weg. Mortaio is nu in balbezit. Mortaio schiet op doel. Dellabella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 2:6

81e minuut.
Dell`Orso rent richting de bal. Dell`Orso passt de bal met de wreef. Mortaio is nu in balbezit. Renier bereikt de bal nog maar net als eerste. Renier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Consalvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiereghini speelt de bal door. Sansolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiaffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caiaffa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mignottingham - Ripese 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mignottingham 49%, Ripese 51%.
Fc Mignottingham - Ripese 3:6