Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andalucìa FC G.S. Arco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Pedrazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrazzo geeft de bal voor. Zancarli kopt de bal weg. Dadda rent richting de bal. Dadda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Polcini rent richting de bal. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli geeft de bal voor. Dadda springt en kopt de bal. Tiberio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andalucìa FC - G.S. Arco 0:1

15e minuut.
Daar is Pedrazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu rent richting de bal. Esu passt de bal met de wreef. Dadda rent richting de bal. Dadda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zancarli met de inworp. Polcini is nu in balbezit. Polcini geeft een lange en hoge pass. Farri rent richting de bal. Farri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sabelli is nu in balbezit. Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Perola is nu in balbezit. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perola is nu in balbezit. Polcini is nu in balbezit. Polcini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andalucìa FC 56%, G.S. Arco 44%.
Andalucìa FC - G.S. Arco 0:1

77e minuut.
Cuzzocrea rent richting de bal. Polcini verovert de bal door een tackle van achteren. Polcini speelt de bal door. Farri rent richting de bal. Farri schiet op doel. Paal! Daar is Sabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Mottini de bal. Calcaterra is nu in balbezit. Calcaterra passt de bal zonder na te denken. Dadda rent richting de bal. Dadda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andalucìa FC 44%, G.S. Arco 56%.
Andalucìa FC - G.S. Arco 0:1