Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PocoAtletico Mujmans silofanoi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Scopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scurati onderschept slim de pass. Scurati met een sublieme pass. Porcari is nu in balbezit. Porcari draait met de bal, schiet en ... Colaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Farella met een sublieme pass. Veroli is nu in balbezit. Ciserani rent richting de bal. Veroli verovert de bal door een tackle van achteren. Veroli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PocoAtletico Mujmans - silofanoi 1:0

16e minuut.
Tolomeo speelt de bal door. Gerolimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolimi geeft een hoge lob. Tolomeo heeft problemen om de bal te vangen. Tolomeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Coiro speelt de bal door. Scopa rent richting de bal. Scopa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Melillo rent richting de bal. Veroli is nu in balbezit. Del Coiro is nu in balbezit. Veroli rent richting de bal. Veroli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PocoAtletico Mujmans 55%, silofanoi 45%.
PocoAtletico Mujmans - silofanoi 1:0

51e minuut.
Ciserani speelt de bal door. Del Coiro rent richting de bal. Veroli onderschept slim de pass. Melillo is nu in balbezit. Melillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Righi de bal. Veroli onderschept slim de pass. Del Coiro is nu in balbezit. Melillo verovert de bal door een tackle van achteren. Melillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fermani probeert naar een medespeler te passen. Scurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Scurati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Venditto de bal. Farella geeft een lange en hoge pass. Zuffellato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ciserani met een snelle inworp. Del Coiro rent richting de bal. Melillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melillo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Copelli rent richting de bal. Tolomeo verovert de bal door een tackle van achteren. Tolomeo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PocoAtletico Mujmans 43%, silofanoi 57%.
PocoAtletico Mujmans - silofanoi 1:0