Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu PocoAtletico Mujmans
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen poor


6e minuut.
Gnesi probeert naar een medespeler te passen. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rainato onderschept slim de pass. Rainato speelt de bal door. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Colaci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Natta is nu in balbezit. Natta geeft de bal voor. Klungelig pakt Melillo de bal. Lyhne is nu in balbezit. Lyhne geeft een hoge lob. Colaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rainato rent richting de bal. Rainato speelt de bal door. Angeletti rent richting de bal. Kinský onderschept slim de pass. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 1:0

28e minuut.
Carrubba is nu in balbezit. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi passt de bal met de wreef. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 2:0

32e minuut.
Angeletti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petitti komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Carrubba geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kinský de bal onder controle te krijgen. Rainato is nu in balbezit. Rainato schiet op doel. Colaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Petitti geeft een hoge lob. Lyhne kopt de bal weg. Gnesi geeft een lange en hoge pass. Rainato rent richting de bal. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 3:0

39e minuut.
Kinský controleert de bal met de borst. Kinský geeft een hoge lob. Strafforelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Giorgi onderschept slim de pass. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato passt de bal in één keer door. Kinský rent richting de bal. Kinský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldoni met een snelle inworp. Natta rent richting de bal. Rainato onderschept slim de pass. Rainato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 17%, PocoAtletico Mujmans 83%.
Quartu - PocoAtletico Mujmans 4:0

46e minuut.
Balestracci is nu in balbezit. Balestracci passt de bal met de wreef. Petitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský onderschept slim de pass. Kinský schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 5:0

50e minuut.
de España met een sublieme pass. Rainato geeft de bal voor. Gnesi speelt de bal door. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 6:0

53e minuut.
Colombarini rent richting de bal. Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský met een sublieme pass. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Natta de bal. Rainato rent richting de bal. Rainato geeft een lange en hoge pass. Giorgi geeft een hoge lob. Kinský probeert de bal aan de voet te houden. Colaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gnesi geeft een hoge lob. Daar is Strafforelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Colaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 7:0

60e minuut.
Colaci trapt de bal weg van het doel. Gnesi kan de bal niet met de borst controleren. Gnesi passt de bal in één keer door. Rainato heeft problemen om de bal te vangen. Rainato passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 8:0

63e minuut.
Baldoni passt de bal met de wreef. Carrubba is nu in balbezit. Rainato begaat een overtreding. Carrubba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carrubba kan niet meer verder spelen. Leto komt het veld opgelopen. Natta met een snel genomen vrije trap. Veroli is nu in balbezit. Veroli draait met de bal, schiet en ... Mangiameli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldoni met de inworp. de España rent richting de bal. de España geeft een lange en hoge pass. Giorgi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Giorgi de bal. Leto is nu in balbezit. Leto probeert naar een medespeler te passen. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Balestracci de bal. Giorgi speelt de bal door. Rainato met een sublieme pass. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 9:0

70e minuut.
Balestracci is nu in balbezit. Verola verovert de bal door een tackle van achteren. Verola geeft een hoge lob. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato schiet op doel. Colaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 10:0

75e minuut.
Lyhne verovert de bal door een tackle van achteren. Lyhne geeft een hoge lob. Strafforelli rent richting de bal. Kinský onderschept slim de pass. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 11:0

76e minuut.
Liborio komt het veld opgelopen. DeCaro komt het veld opgelopen. Marchiorri komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Colombarini kopt de bal weg. Giorgi rent richting de bal. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Marchiorri rent richting de bal. Marchiorri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 12:0

81e minuut.
Natta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldoni verovert de bal door een tackle van achteren. Baldoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Kinský de bal. Kinský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Colaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
DeCaro met een sublieme pass. Giorgi is nu in balbezit. Giorgi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marchiorri de bal. Marchiorri draait met de bal, schiet en ... Colaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Colombarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchiorri rent richting de bal. Marchiorri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - PocoAtletico Mujmans 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 23%, PocoAtletico Mujmans 77%.
Quartu - PocoAtletico Mujmans 13:0