Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu dinamo cef
442 Tactiek Sweep
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 20.9
uitstekend Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Gnesi probeert naar een medespeler te passen. Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Kinský geeft een lange en hoge pass. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 1:0

4e minuut.
Gnesi passt de bal zonder na te denken. Daar is Kinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský passt de bal in één keer door. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ... Parollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lapolla de bal. Rainato rent richting de bal. Rainato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 2:0

10e minuut.
Kinský schiet op doel. Lapolla probeert de bal aan de voet te houden. Lyhne kopt de bal weg. Klungelig pakt Kinský de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rainato passt de bal in één keer door. Lapolla is nu in balbezit. Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský draait met de bal, schiet en ... Parollo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gnesi met een snelle inworp. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Parollo probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Lapolla de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 3:0

27e minuut.
Bugatti met een sublieme pass. Piagentini rent richting de bal. Piagentini passt de bal met de wreef. Cersosimo is nu in balbezit. Cersosimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aleppo is nu in balbezit. Baldoni onderschept slim de pass. Baldoni speelt de bal door. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Parollo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rainato kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 4:0

38e minuut.
Kinský rent richting de bal. Conversi begaat een overtreding. Kinský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lyhne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kinský springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Daar is Piagentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piagentini met een sublieme pass. Lyhne met een sublieme pass. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rainato verovert de bal door een tackle van achteren. Rainato probeert naar een medespeler te passen. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský schiet op doel. Lapolla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 27%, dinamo cef 73%.
Quartu - dinamo cef 5:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parollo met een harde bal richting middenveld. Giorgi kopt de bal weg. Rainato probeert de bal met de borst te controleren. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Menichetti rent richting de bal. Giorgi onderschept slim de pass. Giorgi passt de bal zonder na te denken. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kinský is nu in balbezit. Kinský draait met de bal, schiet en ... Parollo bokst de bal weg.

62e minuut.
Verola bereikt de bal nog maar net als eerste. Verola passt de bal met de wreef. Gnesi met een sublieme pass. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lapolla trapt de bal weg van het doel. Lyhne kopt de bal weg. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Giorgi rent richting de bal. Giorgi passt de bal met de wreef. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ... Parollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 6:0

73e minuut.
Kinský onderschept slim de pass. Gnesi rent richting de bal. Gnesi geeft een hoge lob. Rainato rent richting de bal. Rainato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lapolla onderschept slim de pass. Lapolla geeft een lange en hoge pass. Tellkamp geeft de bal voor. Rainato heeft problemen om de bal te vangen. Rainato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kinský de bal. Lapolla rent richting de bal. Kinský onderschept slim de pass. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liborio komt het veld opgelopen. Pilotino komt het veld opgelopen. Maroso komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baldoni met de inworp. Sambiagio met een sublieme pass. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Maroso is nu in balbezit. Maroso geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rainato speelt de bal door. Giorgi met een sublieme pass. Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato schiet op doel. Parollo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 7:0

80e minuut.
Conversi is nu in balbezit. Maroso onderschept slim de pass. Maroso passt de bal met de wreef. Rainato rent richting de bal. Rainato draait met de bal, schiet en ... Parollo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldoni zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Giorgi passt de bal in één keer door. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso met een sublieme pass. Klungelig pakt Rainato de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - dinamo cef 8:0

86e minuut.
Rainato is nu in balbezit. Rainato met een sublieme pass. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso draait met de bal, schiet en ... Parollo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 28%, dinamo cef 72%.
Quartu - dinamo cef 8:0