Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu Peepoburgh Fc
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 17.8
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Rossini rent richting de bal. Rainato onderschept slim de pass. Rainato speelt de bal door. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 1:0

9e minuut.
Gnesi geeft een lange en hoge pass. Giorgi met een sublieme pass. Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Bigoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 2:0

10e minuut.
Rold rent richting de bal. Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský passt de bal in één keer door. Rainato heeft problemen om de bal te vangen. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ceccucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato verovert de bal door een tackle van achteren. Rainato probeert naar een medespeler te passen. Kinský rent richting de bal. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Giorgi de bal. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Baldoni geeft de bal voor. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bigoni trapt de bal weg van het doel. Giorgi is nu in balbezit. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 4:0

16e minuut.
de España met de inworp. Baldoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini probeert naar een medespeler te passen. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 5:0

19e minuut.
Rainato kopt de bal weg. Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Rold bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Lyhne kopt de bal weg. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini passt de bal met de wreef. Kinský rent richting de bal. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 6:0

23e minuut.
Verola geeft een lange en hoge pass. Rainato is nu in balbezit. Rainato passt de bal zonder na te denken. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ceccucci geeft een hoge lob. de España bereikt de bal nog maar net als eerste. de España geeft de bal voor. Kinský rent richting de bal. Kinský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baldoni geeft een hoge lob. Orioli kopt de bal weg. Daar is Giorgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Bigoni bokst de bal weg.

33e minuut.
Gnesi geeft de bal voor. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato schiet op doel. Bigoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 7:0

34e minuut.
Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kinský de bal. Kinský passt de bal in één keer door. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 8:0

35e minuut.
Ceccucci speelt de bal door. Klungelig pakt Giorgi de bal. Giorgi passt de bal in één keer door. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 9:0

37e minuut.
Baldoni met een snelle inworp. de España rent richting de bal. de España geeft een lange en hoge pass. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato passt de bal zonder na te denken. Bigoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 10:0

40e minuut.
Kinský rent richting de bal. Kinský geeft de bal voor. Klungelig pakt Baldoni de bal. Rainato rent richting de bal. Rainato haalt uit met een fantastische trap. Bigoni bokst de bal weg.

41e minuut.
Baldoni met een snelle inworp. Lyhne geeft een hoge lob. Gnesi geeft een hoge lob. Rainato is nu in balbezit. Rainato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 17%, Peepoburgh Fc 83%.
Quartu - Peepoburgh Fc 11:0

48e minuut.
Kinský rent richting de bal. Kinský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rold de bal. Lyhne rent richting de bal. Lyhne geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 12:0

54e minuut.
Lyhne speelt de bal door. Gnesi geeft een lange en hoge pass. Bargellini probeert de bal aan de voet te houden. Kinský is nu in balbezit. Kinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 13:0

57e minuut.
Orioli rent richting de bal. Orioli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gnesi met de inworp. Kinský geeft een hoge lob. Bigoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rainato is nu in balbezit. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 14:0

67e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Giorgi speelt de bal door. Kinský rent richting de bal. Kinský draait met de bal, schiet en ... Bigoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 15:0

69e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Giorgi passt de bal met de wreef. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap. Bigoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 16:0

75e minuut.
Orioli geeft een lange en hoge pass. Farinelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baldoni. Baldoni krijgt een gele kaart. Farinelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Sassu komt het veld opgelopen. Marchiorri komt het veld opgelopen. Liborio komt het veld opgelopen.

78e minuut.
de España zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Baldoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldoni met een sublieme pass. Daar is Giorgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Bigoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Orioli geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldoni zal de hoekschop nemen. Marchiorri is nu in balbezit. Marchiorri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Giorgi heeft problemen om de bal te vangen. Giorgi met een sublieme pass. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato draait met de bal, schiet en ... Bigoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Peepoburgh Fc 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 21%, Peepoburgh Fc 79%.
Quartu - Peepoburgh Fc 17:0