Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
silofanoi G.S. Arco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Calcaterra heeft problemen om de bal te vangen. Del Coiro met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Val geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Perola rent richting de bal. Tolomeo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albanis. Tolomeo raakt geblesseerd tijdens het duel. Porcari wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Perola verovert de bal door een tackle van achteren. Perola probeert naar een medespeler te passen. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda schiet op doel. Zuffellato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
silofanoi - G.S. Arco 0:1

32e minuut.
Cuzzocrea is nu in balbezit. Gerolimi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceolin. Ceolin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: silofanoi 43%, G.S. Arco 57%.
silofanoi - G.S. Arco 0:1

58e minuut.
Calcaterra rent richting de bal. Del Coiro onderschept slim de pass. Met opzet legt Dadda zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dadda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dadda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Daar is Porcari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcari passt de bal in één keer door. Scopa is nu in balbezit. Scopa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Calcaterra is nu in balbezit. Del Coiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calcaterra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Del Coiro probeert naar een medespeler te passen. Calcaterra neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: silofanoi 41%, G.S. Arco 59%.
silofanoi - G.S. Arco 0:1