Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaRona Olimpik
Normal Tactiek 1
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Divozzi passt de bal zonder na te denken. Giulino heeft problemen om de bal te vangen. Amelli is nu in balbezit. Giulino onderschept slim de pass. Giulino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De Francesco kopt de bal weg. Divozzi is nu in balbezit. Deodato is nu in balbezit. Divozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Divozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Olimpik 0:1

14e minuut.
Belardinelli probeert de bal aan de voet te houden. Grossi is nu in balbezit. Belardinelli begaat een overtreding. Belardinelli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Grossi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Francesco met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lentulo de bal. Divozzi is nu in balbezit. Divozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Olimpik 0:2

16e minuut.
Ginami geeft een lange en hoge pass. Inworp. Massara met de inworp. Beltati rent richting de bal. Beltati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Belardinelli speelt de bal door. Giulino rent richting de bal. Giulino passt de bal zonder na te denken. Divozzi rent richting de bal. Divozzi draait met de bal, schiet en ... Cipolletta bokst de bal weg.

32e minuut.
Giulino met een sublieme pass. Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodato onderschept slim de pass. Giulino verovert de bal door een tackle van achteren. Giulino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Beltati is nu in balbezit. De Francesco onderschept slim de pass. De Francesco met een sublieme pass. Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Divozzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cipolletta trapt de bal weg van het doel. Amelli kopt de bal weg. Beltati is nu in balbezit. Klungelig pakt Beltati de bal. Beltati geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Deodato geeft de bal voor. Belardinelli rent richting de bal. Belardinelli speelt de bal door. Merighetti rent richting de bal. Merighetti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaRona 50%, Olimpik 50%.
ForzaRona - Olimpik 0:2

54e minuut.
De Francesco rent richting de bal. Beltati onderschept slim de pass. Beltati probeert naar een medespeler te passen. Merighetti is nu in balbezit. Merighetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mansani passt de bal in één keer door. Argiolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Argiolas speelt de bal door. Giulino heeft problemen om de bal te vangen. Giulino geeft een lange en hoge pass. Cipolletta bokst de bal weg.

67e minuut.
Klungelig pakt De Francesco de bal. Beltati rent richting de bal. Beltati passt de bal in één keer door. Merighetti rent richting de bal. Merighetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De Francesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardinelli onderschept slim de pass. Belardinelli passt de bal zonder na te denken. Merighetti is nu in balbezit. Merighetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Beltati rent richting de bal. Beltati passt de bal zonder na te denken. Argiolas is nu in balbezit. Giulino onderschept slim de pass. Giulino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Olimpik 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaRona 31%, Olimpik 69%.
ForzaRona - Olimpik 0:3