Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORO NERO Olimpik
Att+Dif Tactiek 1
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
57 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Zalewski rent richting de bal. Zalewski passt de bal met de wreef. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Grilletto geeft een lange en hoge pass. Grossi rent richting de bal. Jaleniauskas met een sublieme pass. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wakabayashi speelt de bal door. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski passt de bal met de wreef. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sorbino trapt de bal weg van het doel. Urbanek kopt de bal weg. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki schiet op doel. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Grossi passt de bal zonder na te denken. Jaleniauskas rent richting de bal. Jaleniauskas speelt de bal door. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ginami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 1:0

10e minuut.
Zalewski onderschept slim de pass. Zalewski passt de bal met de wreef. Humiecki is nu in balbezit. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De Francesco rent richting de bal. Jaleniauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Jaleniauskas passt de bal in één keer door. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Oncică met de inworp. Zalewski probeert naar een medespeler te passen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 2:0

15e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Jaleniauskas met een sublieme pass. Zalewski rent richting de bal. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. Sorbino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 3:0

19e minuut.
Wakabayashi passt de bal in één keer door. Ginami rent richting de bal. Ginami passt de bal met de wreef. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 4:0

23e minuut.
Grilletto geeft een hoge lob. Urbanek rent richting de bal. Urbanek passt de bal met de wreef. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De Francesco kopt de bal weg. Daar is Mansani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski rent richting de bal. Klungelig pakt Zalewski de bal. Zalewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Grilletto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanek met de inworp. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jaleniauskas is nu in balbezit. Jaleniauskas met een sublieme pass. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski geeft een hoge lob. Humiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grilletto is nu in balbezit. Jaleniauskas onderschept slim de pass. Jaleniauskas geeft een lange en hoge pass. Ginami kopt de bal weg. Converso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Oncică kopt de bal weg. Klungelig pakt Zalewski de bal. Zalewski passt de bal met de wreef. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorbino met een sublieme pass. Jaleniauskas kopt de bal weg. Zalewski rent richting de bal. Zalewski schiet op doel. Sorbino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jaleniauskas geeft de bal voor. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski passt de bal zonder na te denken. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 5:0

44e minuut.
Grossi passt de bal zonder na te denken. Grilletto speelt de bal door. De Francesco heeft problemen om de bal te vangen. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 18%, Olimpik 82%.
TORO NERO - Olimpik 6:0

46e minuut.
Morisco passt de bal in één keer door. Oncică met een sublieme pass. Klungelig pakt Humiecki de bal. Zalewski rent richting de bal. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sorbino met een harde bal richting middenveld. Urbanek kopt de bal weg. Jaleniauskas met een sublieme pass. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sorbino met een harde bal richting middenveld. Oncică met een sublieme pass. Klungelig pakt Zalewski de bal. Zalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 7:0

50e minuut.
Oncică kopt de bal weg. Jaleniauskas rent richting de bal. Jaleniauskas passt de bal in één keer door. Daar is Zalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski draait met de bal, schiet en ... Sorbino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jaleniauskas is nu in balbezit. Jaleniauskas geeft de bal voor. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Sorbino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 8:0

52e minuut.
Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Giulino rent richting de bal. Zalewski onderschept slim de pass. Zalewski schiet op doel. Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Converso kopt de bal weg. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski geeft een hoge lob. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 9:0

54e minuut.
Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Converso de bal onder controle te krijgen. Duy Bảo geeft een lange en hoge pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 10:0

58e minuut.
Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal in één keer door. Daar is Mansani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. Sorbino bokst de bal weg.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbanek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zalewski kopt de bal weg. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Converso rent richting de bal. Zalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski passt de bal in één keer door. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 11:0

61e minuut.
Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Zalewski rent richting de bal. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski rent richting de bal. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oncică geeft een lange en hoge pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki passt de bal zonder na te denken. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 12:0

66e minuut.
Daar is De Francesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaleniauskas rent richting de bal. Jaleniauskas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Oncică is nu in balbezit. Oncică passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ginami de bal. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 13:0

71e minuut.
Daar is Zalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski passt de bal met de wreef. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Sorbino met een harde bal richting middenveld. Jaleniauskas kopt de bal weg. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mansani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki schiet op doel. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jaleniauskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Humiecki de bal. Humiecki passt de bal zonder na te denken. Zalewski heeft problemen om de bal te vangen. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sorbino trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Urbanek de bal. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Urbanek kopt de bal weg. Jaleniauskas speelt de bal door. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. Sorbino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 14:0

80e minuut.
Giulino passt de bal in één keer door. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek passt de bal met de wreef. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Divozzi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tekirel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Humiecki kopt de bal weg. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Zalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 15:0

86e minuut.
Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 16:0

87e minuut.
Grossi passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki passt de bal in één keer door. Zalewski rent richting de bal. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zirafi probeert naar een medespeler te passen. Duy Bảo is nu in balbezit. Duy Bảo passt de bal in één keer door. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek neemt de hoekschop. Zalewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Olimpik 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 16%, Olimpik 84%.
TORO NERO - Olimpik 17:0