Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barceldjw Modena FC
Normal Tactiek 523
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 24.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano haalt uit met een fantastische trap. Falzea kopt de bal weg. Bonaccorso probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baldiraghi kopt de bal weg. Rapelli heeft problemen om de bal te vangen. Orco met een sublieme pass. Laitano is nu in balbezit. Laitano schiet op doel. Caem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Capozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertanzi rent richting de bal. Bertanzi met een sublieme pass. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Matzeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bui bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruccia is nu in balbezit. Maruccia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Saltaformaggio speelt de bal door. Matzeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzeu met een sublieme pass. Klungelig pakt Laitano de bal. Laitano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barceldjw - Modena FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barceldjw 68%, Modena FC 32%.
Barceldjw - Modena FC 0:1

52e minuut.
Bertanzi speelt de bal door. Falzea is nu in balbezit. Falzea passt de bal in één keer door. Laitano is nu in balbezit. Laitano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bui verovert de bal door een tackle van achteren. Saltaformaggio onderschept slim de pass. Saltaformaggio speelt de bal door. Laitano is nu in balbezit. Laitano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barceldjw - Modena FC 0:2

66e minuut.
Rapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanzi onderschept slim de pass. Bertanzi passt de bal met de wreef. Laitano is nu in balbezit. Laitano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Maruccia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francavilla komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bertanzi is nu in balbezit. Bertanzi passt de bal zonder na te denken. Laitano is nu in balbezit. Laitano schiet op doel. Caem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barceldjw - Modena FC 0:3

81e minuut.
Rapelli passt de bal met de wreef. Francavilla rent richting de bal. Matzeu probeert naar een medespeler te passen. Laitano rent richting de bal. Laitano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barceldjw 65%, Modena FC 35%.
Barceldjw - Modena FC 0:3