Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion 730 FC Luppinazza
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Fant onderschept slim de pass. Fant geeft een lange en hoge pass. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bregoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandelli met een snelle inworp. Altamura geeft de bal voor. Tacchino is nu in balbezit. Tacchino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lazzaro is nu in balbezit. Ziravello onderschept slim de pass. Ziravello probeert naar een medespeler te passen. Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - Luppinazza 1:0

44e minuut.
Bisti rent richting de bal. Fant bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellassi met een sublieme pass. Bregoli rent richting de bal. Bregoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 42%, Luppinazza 58%.
Rhegion 730 FC - Luppinazza 1:0

48e minuut.
Tacchino rent richting de bal. Bisti verovert de bal door een tackle van achteren. Bisti met een sublieme pass. Bregoli rent richting de bal. Bregoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Altamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamura passt de bal zonder na te denken. Tacchino rent richting de bal. Tacchino haalt uit met een fantastische trap. Pavoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Bregoli de bal. Petrocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bregoli krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Brutto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rimondini rent richting de bal. Rimondini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 45%, Luppinazza 55%.
Rhegion 730 FC - Luppinazza 1:0