Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion 730 FC CERAMICHE CANEGRATE
Normal Tactiek gipsi
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 23
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Riccio is nu in balbezit. Riccio speelt de bal door. Zocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Iurlaro onderschept slim de pass. Iurlaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brutto onderschept slim de pass. Barella onderschept slim de pass. Barella met een sublieme pass. Iurlaro rent richting de bal. Iurlaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Zocco de bal. Barella bereikt de bal nog maar net als eerste. Barella probeert naar een medespeler te passen. Iurlaro rent richting de bal. Iurlaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Prestianni probeert naar een medespeler te passen. Capo bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamura verovert de bal door een tackle van achteren. Altamura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassoni is nu in balbezit. Tassoni passt de bal met de wreef. Iurlaro rent richting de bal. Iurlaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:1

20e minuut.
Santin met een sublieme pass. Iurlaro is nu in balbezit. Met opzet legt La Marca zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag La Marca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Iurlaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Riccio wilt de vrije trap nemen. Petruzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:2

25e minuut.
Petrocco rent richting de bal. Petrocco geeft een lange en hoge pass. Brandelli is nu in balbezit. Capo verovert de bal door een tackle van achteren. Capo geeft een lange en hoge pass. Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iurlaro is nu in balbezit. Iurlaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brutto probeert de bal aan de voet te houden. Tassoni is nu in balbezit. Tassoni speelt de bal door. Iurlaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iurlaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Barella is nu in balbezit. Barella passt de bal met de wreef. Tassoni speelt de bal door. Klungelig pakt Iurlaro de bal. Iurlaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:3

41e minuut.
Daar is Pezzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iurlaro rent richting de bal. Riccio speelt de bal door. Tassoni is nu in balbezit. Tassoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 74%, CERAMICHE CANEGRATE 26%.
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:3

46e minuut.
Brutto rent richting de bal. Tassoni onderschept slim de pass. Tassoni speelt de bal door. Iurlaro rent richting de bal. Iurlaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Capo met een snelle inworp. Barella is nu in balbezit. Barella passt de bal met de wreef. Riccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petruzzo probeert naar een medespeler te passen. Barella kopt de bal weg. Mirto probeert de bal aan de voet te houden. Riccio is nu in balbezit. Riccio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Tassoni met een sublieme pass. Capo heeft problemen om de bal te vangen. Tassoni probeert naar een medespeler te passen. Iurlaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iurlaro haalt uit met een fantastische trap. Petruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassoni onderschept slim de pass. Tassoni speelt de bal door. Riccio is nu in balbezit. Riccio haalt uit met een fantastische trap. Petruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Santin geeft een hoge lob. Zocco is nu in balbezit. Met opzet legt Iurlaro zijn tegenspeler op de grond. Zocco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zocco kan niet meer verder spelen. Bellassi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Brandelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altamura geeft een lange en hoge pass. Ziravello kopt de bal weg. Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino haalt uit met een fantastische trap. Sbrilli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 69%, CERAMICHE CANEGRATE 31%.
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:3