Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Volpi e Orsi
nuova Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Eufemia met een sublieme pass. Barell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barell passt de bal met de wreef. Bontempo rent richting de bal. Bontempo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pascolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolla geeft een hoge lob. Sgalippa probeert de bal met de borst te controleren. Barell verovert de bal door een tackle van achteren. Barell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Porru probeert naar een medespeler te passen. Bontempo is nu in balbezit. Bontempo met een sublieme pass. Barell is nu in balbezit. Barell draait met de bal, schiet en ... Pancaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Degani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degani geeft een hoge lob. Plozner probeert de bal aan de voet te houden. Arcansano rent richting de bal. Arcansano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Plozner geeft een lange en hoge pass. Bontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempo draait met de bal, schiet en ... Pancaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Volpi e Orsi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 27%, Volpi e Orsi 73%.
Real Bisalta - Volpi e Orsi 1:0

47e minuut.
Pascolla onderschept slim de pass. Pascolla passt de bal in één keer door. Barell is nu in balbezit. Barell draait met de bal, schiet en ... Pancaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Volpi e Orsi 2:0

65e minuut.
Plozner heeft problemen om de bal te vangen. Pontrelli is nu in balbezit. Pontrelli speelt de bal door. Barell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanini verovert de bal door een tackle van achteren. Montanini passt de bal zonder na te denken. Bontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pascolla rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascolla met een snelle inworp. Plozner rent richting de bal. Plozner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 25%, Volpi e Orsi 75%.
Real Bisalta - Volpi e Orsi 2:0