Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Roccia Larga
nuova Tactiek 5D1W2SR
65% Balbezit 35%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 38
goed Schieten tragisch
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen tragisch


2e minuut.
Muriglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriglio onderschept slim de pass. Bontempo rent richting de bal. Bontempo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pascolla met een snelle inworp. Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Plozner geeft een hoge lob. Bontempo rent richting de bal. Bontempo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bontempo haalt uit met een fantastische trap. Tršić probeert naar een medespeler te passen. Sambataro kopt de bal weg. Bontempo is nu in balbezit. Bontempo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Roccia Larga 1:0

30e minuut.
Plozner probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Muriglio onderschept slim de pass. Muriglio haalt uit met een fantastische trap. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vatinno geeft de bal voor. Pierluca heeft problemen om de bal te vangen. Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajba draait met de bal, schiet en ... Pierluca probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pascolla onderschept slim de pass. Pascolla met een sublieme pass. Esterházy is nu in balbezit. Muriglio verovert de bal door een tackle van achteren. Muriglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 29%, Roccia Larga 71%.
Real Bisalta - Roccia Larga 1:0

50e minuut.
Sambataro schiet op doel. Daar is Ricketts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambataro is nu in balbezit. Bontempo rent richting de bal. Bontempo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ginami met de inworp. Pascolla is nu in balbezit. Pascolla probeert naar een medespeler te passen. Muriglio rent richting de bal. Muriglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Muriglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascolla geeft een lange en hoge pass. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriglio rent richting de bal. Muriglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vanini geeft een lange en hoge pass. Eufemia heeft problemen om de bal te vangen. Eufemia probeert naar een medespeler te passen. Plozner rent richting de bal. Plozner geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Roccia Larga 2:0

72e minuut.
Plozner passt de bal in één keer door. Bontempo rent richting de bal. Plozner is nu in balbezit. Muriglio rent richting de bal. Muriglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pascolla met de inworp. Muriglio rent richting de bal. Esterházy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muriglio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bontempo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Sambataro verovert de bal door een tackle van achteren. Sambataro probeert naar een medespeler te passen. Bontempo is nu in balbezit. Bontempo schiet op doel. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muriglio is nu in balbezit. Muriglio haalt uit met een fantastische trap. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 24%, Roccia Larga 76%.
Real Bisalta - Roccia Larga 2:0