Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ricchi ma poveri PSG Molteno
poveracci Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18.6
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Pelu passt de bal met de wreef. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła passt de bal met de wreef. Pelu is nu in balbezit. Pelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Sighieri de bal. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos passt de bal zonder na te denken. Pelu is nu in balbezit. Pelu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 2:0

14e minuut.
Lo Medico met een sublieme pass. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu draait met de bal, schiet en ... Petralia probeert de bal aan de voet te houden. Barzizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 3:0

22e minuut.
López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón speelt de bal door. Lo Medico heeft problemen om de bal te vangen. Pelu is nu in balbezit. Pelu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 4:0

22e minuut.
Lo Medico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anelli de bal. Riccetti is nu in balbezit. Pelu verovert de bal door een tackle van achteren. Pelu schiet op doel. Barzizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos passt de bal met de wreef. Lepinay geeft een lange en hoge pass. Pelu rent richting de bal. Pelu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito geeft een lange en hoge pass. Pelu rent richting de bal. Pelu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pelu is nu in balbezit. Pelu passt de bal met de wreef. Lobos rent richting de bal. Lobos geeft een lange en hoge pass. Sighieri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lobos zal de hoekschop nemen. Pelu krijgt zijn hoofd ertegen. Barzizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 5:0

34e minuut.
Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos probeert naar een medespeler te passen. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Petralia geeft de bal voor. Lobos kopt de bal weg. Pelu rent richting de bal. Pelu draait met de bal, schiet en ... Barzizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 6:0

38e minuut.
Casu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo Medico is nu in balbezit. Bovaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lo Medico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szmatuła neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Casu probeert naar een medespeler te passen. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła passt de bal zonder na te denken. Pelu is nu in balbezit. Pelu draait met de bal, schiet en ... Barzizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Telese trapt de bal weg. Scibetta kopt de bal weg. Riccetti probeert de bal aan de voet te houden. Pelu rent richting de bal. Pelu draait met de bal, schiet en ... Barzizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ricchi ma poveri 17%, PSG Molteno 83%.
ricchi ma poveri - PSG Molteno 6:0

54e minuut.
Detti geeft de bal voor. Inworp. Casu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo Medico is nu in balbezit. Lo Medico geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szmatuła onderschept slim de pass. Szmatuła met een sublieme pass. Pelu is nu in balbezit. Pelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 7:0

60e minuut.
Pelu onderschept slim de pass. Pelu passt de bal in één keer door. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Medico draait met de bal, schiet en ... Barzizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 8:0

62e minuut.
Pelu heeft problemen om de bal te vangen. Pelu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petralia de bal onder controle te krijgen. Lo Medico is nu in balbezit. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lepinay geeft de bal voor. Casu rent richting de bal. Casu passt de bal met de wreef. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barzizza trapt de bal weg. López Barón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelu draait met de bal, schiet en ... Petralia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Riccetti heeft problemen om de bal te vangen. Bovaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Barón probeert naar een medespeler te passen. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Sighieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighieri met een sublieme pass. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 9:0

78e minuut.
Casu kan de bal niet met de borst controleren. Casu passt de bal met de wreef. López Barón speelt de bal door. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 10:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sighieri met een snelle inworp. López Barón met een sublieme pass. Pelu is nu in balbezit. Pelu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
López Barón rent richting de bal. López Barón passt de bal zonder na te denken. Lo Medico is nu in balbezit. Pelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 11:0

84e minuut.
Casu passt de bal met de wreef. Pelu rent richting de bal. Pelu passt de bal in één keer door. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lobos met een sublieme pass. Casu rent richting de bal. Casu passt de bal met de wreef. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lo Medico is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casu zal de hoekschop nemen. Szmatuła springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bovaro kan de bal niet met de borst controleren. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła met een sublieme pass. Casu bereikt de bal nog maar net als eerste. Casu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 12:0

90e minuut.
Szmatuła speelt de bal door. Pelu speelt de bal door. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Medico draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barzizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ricchi ma poveri - PSG Molteno 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ricchi ma poveri 15%, PSG Molteno 85%.
ricchi ma poveri - PSG Molteno 13:0