Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSG Molteno gentedimare
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Vitellio met een snelle inworp. Motteran is nu in balbezit. Motteran geeft een lange en hoge pass. Benfatto is nu in balbezit. Benfatto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benfatto is nu in balbezit. Benfatto met een sublieme pass. Anelli rent richting de bal. Anelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bovaro passt de bal zonder na te denken. Viotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Motteran rent richting de bal. Viotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PSG Molteno - gentedimare 0:1

26e minuut.
Viotto is nu in balbezit. Viotto speelt de bal door. Simini probeert naar een medespeler te passen. Vaglio is nu in balbezit. Vaglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Larussa geeft de bal voor. Vitellio geeft de bal voor. Benfatto kopt de bal weg. Anelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matarrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Matarrese probeert naar een medespeler te passen. Viotto is nu in balbezit. Anelli onderschept slim de pass. Anelli haalt uit met een fantastische trap. Zito bokst de bal weg.

40e minuut.
Motteran bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaglio onderschept slim de pass. Rado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaglio rent richting de bal. Vaglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Molteno 48%, gentedimare 52%.
PSG Molteno - gentedimare 0:1

55e minuut.
Passarini geeft een lange en hoge pass. Vitellio kopt de bal weg. Riggione rent richting de bal. Benfatto heeft problemen om de bal te vangen. Benfatto draait met de bal, schiet en ... Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Anelli heeft problemen om de bal te vangen. Viotto is nu in balbezit. Viotto passt de bal in één keer door. Rado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Larussa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fozzati komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Petralia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simini met de inworp. Rado is nu in balbezit. Rado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Motteran is nu in balbezit. Vaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rado is nu in balbezit. Klungelig pakt Vaglio de bal. Vaglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Molteno 50%, gentedimare 50%.
PSG Molteno - gentedimare 0:1