Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam FC Gotham Utd
352 STRETTO Tactiek 433
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 24.6
goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


11e minuut.
Panizzoli met de inworp. Trombini speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Catagini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Terracciano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crea. Crea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Paduli probeert naar een medespeler te passen. Brau is nu in balbezit. Trombini onderschept slim de pass. Daar is Di Mattia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Mattia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catagini krijgt zijn hoofd ertegen. Polimene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 1:0

18e minuut.
Buzzoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crea met een snelle inworp. Catagini rent richting de bal. Catagini draait met de bal, schiet en ... Polimene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buzzoni onderschept slim de pass. Catagini rent richting de bal. Catagini geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Polimene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Mattia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 2:0

20e minuut.
Paduli rent richting de bal. Crea verovert de bal door een tackle van achteren. Crea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catagini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catagini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva controleert de bal met de borst. Oliva met een sublieme pass. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini haalt uit met een fantastische trap. Polimene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Paduli probeert naar een medespeler te passen. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galliano met een sublieme pass. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Daar is Garibaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 3:0

35e minuut.
Panizzoli passt de bal in één keer door. Crea rent richting de bal. Crea probeert naar een medespeler te passen. Catagini rent richting de bal. Catagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 4:0

36e minuut.
Tognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognetti met een sublieme pass. Daar is Ianni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catagini rent richting de bal. Catagini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Galliano passt de bal met de wreef. Daar is Buzzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catagini onderschept slim de pass. Catagini haalt uit met een fantastische trap. Polimene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 5:0

43e minuut.
Galliano probeert naar een medespeler te passen. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini passt de bal met de wreef. Di Mattia heeft problemen om de bal te vangen. Di Mattia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 6:0

45e minuut.
Galliano passt de bal in één keer door. Panizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzoli probeert naar een medespeler te passen. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 22%, FC Gotham Utd 78%.
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 6:0

46e minuut.
Ianni is nu in balbezit. Ianni passt de bal in één keer door. Trombini probeert naar een medespeler te passen. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Terracciano speelt de bal door. Tognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognetti geeft een hoge lob. Saligoi rent richting de bal. Saligoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Paduli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crea rent richting de bal. Crea geeft een hoge lob. Polimene bokst de bal weg. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Mattia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 7:0

69e minuut.
Panizzoli passt de bal zonder na te denken. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia geeft een lange en hoge pass. Catagini rent richting de bal. Catagini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Capovilla met een harde bal richting middenveld. Panizzoli kopt de bal weg. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 8:0

82e minuut.
Catagini is nu in balbezit. Galliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galliano passt de bal zonder na te denken. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia schiet op doel. Polimene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Inworp. Brau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saligoi is nu in balbezit. Saligoi schiet op doel. Panizzoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 40%, FC Gotham Utd 60%.
AzzurriDreamTeam - FC Gotham Utd 8:0