Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Classica Lanusei Full House
Inlinea Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
13% Spel op eigen helft 87%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 16.7
formidable Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Landoni passt de bal in één keer door. Nuzzi met een sublieme pass. Daar is Egica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egica schiet op doel. Frontiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 1:0

8e minuut.
Niezbędny passt de bal in één keer door. Egica rent richting de bal. Egica haalt uit met een fantastische trap. Taravello probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 2:0

10e minuut.
Nuninga geeft de bal voor. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccatelli schiet op doel. Tagliati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Landoni met een snelle inworp. Niezbędny speelt de bal door. Nuzzi speelt de bal door. Egica bereikt de bal nog maar net als eerste. Egica schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Nuninga geeft de bal voor. Egica kopt de bal weg. Mombelli is nu in balbezit. Zuccatelli onderschept slim de pass. Zuccatelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frontiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Nuzzi geeft een lange en hoge pass. Tagliati geeft een lange en hoge pass. Oggioni kopt de bal weg. Egica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 3:0

44e minuut.
Niezbędny probeert naar een medespeler te passen. Landoni is nu in balbezit. Landoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Tagliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliati speelt de bal door. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Classica Lanusei 15%, Full House 85%.
Classica Lanusei - Full House 3:0

46e minuut.
Egica met een sublieme pass. Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantarino. Cantarino krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Niezbędny passt de bal met de wreef. Mombelli geeft de bal voor. Curalli kopt de bal weg. Zuccatelli rent richting de bal. Zuccatelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nuzzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niezbędny de bal. Niezbędny passt de bal in één keer door. Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatelli draait met de bal, schiet en ... Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Niezbędny bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny passt de bal in één keer door. Egica is nu in balbezit. Egica draait met de bal, schiet en ... Tagliati probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 4:0

59e minuut.
Lo Nero met een sublieme pass. Rongioletti rent richting de bal. Zuccatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 5:0

62e minuut.
Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi passt de bal zonder na te denken. Sperandio met een sublieme pass. Egica bereikt de bal nog maar net als eerste. Egica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Mombelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niezbędny is nu in balbezit. Niezbędny passt de bal met de wreef. Zuccatelli rent richting de bal. Zuccatelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Landoni speelt de bal door. Zuccatelli is nu in balbezit. Niezbędny met een sublieme pass. Egica bereikt de bal nog maar net als eerste. Egica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 6:0

70e minuut.
Cantarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccatelli passt de bal in één keer door. Egica rent richting de bal. Egica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 7:0

73e minuut.
Rongioletti kopt de bal weg. Daar is Sperandio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sperandio passt de bal in één keer door. Egica rent richting de bal. Egica draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Niezbędny de bal. Niezbędny passt de bal in één keer door. Egica rent richting de bal. Egica schiet op doel. Frontiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 8:0

78e minuut.
Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi passt de bal in één keer door. Egica is nu in balbezit. Egica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Classica Lanusei - Full House 9:0

78e minuut.
Rongioletti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lo Nero de bal. Zuccatelli is nu in balbezit. Zuccatelli schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zuccatelli passt de bal zonder na te denken. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi passt de bal met de wreef. Egica bereikt de bal nog maar net als eerste. Egica schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Doeltrap. Frontiera trapt de bal weg van het doel. Nuzzi kopt de bal weg. Zuccatelli rent richting de bal. Zuccatelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Classica Lanusei 11%, Full House 89%.
Classica Lanusei - Full House 9:0