Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.013
  • Stadion: XyZeR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1747
XyZeR White Wolves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Cerasa de bal. Betté is nu in balbezit. Cerasa rent richting de bal. Betté onderschept slim de pass. Betté haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 0:1

6e minuut.
Bergomi passt de bal in één keer door. Mocerino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iovaldi. Iovaldi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Regazzetti geeft de bal voor. Laurino kopt de bal weg. Pintacorona heeft problemen om de bal te vangen. Pizzati is nu in balbezit. Pizzati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pizzati rent richting de bal. Salierno rent richting de bal. Salierno speelt de bal door. Daar is Betté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betté haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Salierno geeft de bal voor. Cerasa is nu in balbezit. Betté bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté haalt uit met een fantastische trap. Ielardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Betté de bal. Pratellesi rent richting de bal. Betté onderschept slim de pass. Betté haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Salierno geeft een hoge lob. Ielardi speelt de bal door. Inworp. Bergomi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintacorona geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Betté bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 0:3

41e minuut.
Iovaldi is nu in balbezit. Mocerino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iovaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Regazzetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Corrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzati verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzati haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Salierno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurino speelt de bal door. Betté is nu in balbezit. Betté schiet op doel. Ielardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 0:4

45e minuut.
Ghilardini rent richting de bal. Pintacorona onderschept slim de pass. Pintacorona probeert naar een medespeler te passen. Betté rent richting de bal. Betté schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XyZeR 56%, White Wolves 44%.
XyZeR - White Wolves 0:4

52e minuut.
Mocerino rent richting de bal. Pizzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mocerino zijn tegenspeler op de grond. Pizzati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pizzati kan niet meer verder spelen. Rosucci komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tagliavia kopt de bal weg. Matarazzi is nu in balbezit. Betté maakt een afschuwelijke overtreding. Betté krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Scrittori met een snelle inworp. Tagliavia is nu in balbezit. Tagliavia met een sublieme pass. Scrittori geeft een hoge lob. Betté springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Betté heeft problemen om de bal te vangen. Cerasa rent richting de bal. Betté verovert de bal door een tackle van achteren. Betté haalt uit met een fantastische trap. Ielardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 0:5

72e minuut.
Salierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosucci onderschept slim de pass. Rosucci passt de bal zonder na te denken. Betté rent richting de bal. Betté haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Telesio speelt de bal door. Rosucci rent richting de bal. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosucci rent richting de bal. Rosucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cerasa met een sublieme pass. Salierno heeft problemen om de bal te vangen. Matarazzi begaat een overtreding. Matarazzi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bergomi geeft een hoge lob. Ielardi speelt de bal door. Salierno kopt de bal weg. Bergomi is nu in balbezit. Bergomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 0:6

85e minuut.
Rosucci met een sublieme pass. Bergomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergomi passt de bal in één keer door. Betté bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté draait met de bal, schiet en ... Ielardi bokst de bal weg.

87e minuut.
Pintacorona is nu in balbezit. Ghilardini onderschept slim de pass. Salierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - White Wolves 1:6

89e minuut.
Ghilardini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ganzerli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XyZeR 44%, White Wolves 56%.
XyZeR - White Wolves 1:6