Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sharkwar nevio
442 a Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pożegowiak met een sublieme pass. Mytnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mytnik met een sublieme pass. Kazımzadə is nu in balbezit. Kazımzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - nevio 1:0

11e minuut.
Pożegowiak speelt de bal door. Mytnik rent richting de bal. Met opzet legt Magalli zijn tegenspeler op de grond. Magalli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kazımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımzadə passt de bal zonder na te denken. Bargagli rent richting de bal. Mytnik rent richting de bal. Mytnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pedrazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımzadə onderschept slim de pass. Kazımzadə geeft de bal voor. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kazımzadə probeert naar een medespeler te passen. Pierluca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bargagli. Pierluca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazımzadə komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Việt Tiến passt de bal in één keer door. Kazımzadə heeft problemen om de bal te vangen. Tutkowski speelt de bal door. Pierluca is nu in balbezit. Pierluca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pietravalle rent richting de bal. Mytnik rent richting de bal. Met opzet legt Pietravalle zijn tegenspeler op de grond. Pietravalle krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mytnik is nu in balbezit. Mytnik passt de bal met de wreef. Bargagli rent richting de bal. Pierluca onderschept slim de pass. Pierluca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tutkowski met de inworp. Pierluca is nu in balbezit. Thun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thun krijgt een gele kaart. Pierluca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kazımzadə neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - nevio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharkwar 27%, nevio 73%.
sharkwar - nevio 2:0

53e minuut.
Pożegowiak speelt de bal door. Kazımzadə heeft problemen om de bal te vangen. Kazımzadə probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mytnik de bal. Mytnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Việt Tiến passt de bal met de wreef. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mytnik de bal. Mytnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pietravalle rent richting de bal. Pietravalle geeft een hoge lob. Devenney geeft de bal voor. Pierluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierluca draait met de bal, schiet en ... Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mytnik heeft problemen om de bal te vangen. Pedrazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mytnik onderschept slim de pass. Mytnik haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - nevio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharkwar 26%, nevio 74%.
sharkwar - nevio 3:0