Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChepyFc White Wolves
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Morka rent richting de bal. Corrado onderschept slim de pass. Corrado passt de bal zonder na te denken. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Çulcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vernassa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernassa geeft de bal voor. Inworp. Caiola met een snelle inworp. Luchini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pintacorona passt de bal met de wreef. Betté heeft problemen om de bal te vangen. Sorrentino begaat een overtreding. Sorrentino krijgt een gele kaart. Betté is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salierno komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piter rent richting de bal. Tagliavia is nu in balbezit. Tagliavia probeert naar een medespeler te passen. Morka is nu in balbezit. Morka schiet op doel. Bianchedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tagliavia passt de bal zonder na te denken. Scrittori speelt de bal door. Szurpicki rent richting de bal. Betté onderschept slim de pass. Betté schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piter rent richting de bal. Piter passt de bal in één keer door. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 1:0

25e minuut.
Salierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcuoğlu rent richting de bal. Çulcuoğlu passt de bal met de wreef. Morka rent richting de bal. Morka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 2:0

29e minuut.
Caiola geeft de bal voor. Vizi is nu in balbezit. Pintacorona is nu in balbezit. Morka onderschept slim de pass. Morka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 3:0

32e minuut.
Mocerino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çulcuoğlu is nu in balbezit. Çulcuoğlu passt de bal met de wreef. Vizi rent richting de bal. Vizi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Salierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salierno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salierno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szurpicki kan de bal niet met de borst controleren. Betté is nu in balbezit. Betté draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChepyFc 48%, White Wolves 52%.
ChepyFc - White Wolves 3:0

49e minuut.
Piter geeft de bal voor. Daar is Morka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salierno begaat een overtreding. Salierno krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piter met een sublieme pass. Luchini is nu in balbezit. Luchini haalt uit met een fantastische trap. Bianchedi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 4:0

55e minuut.
Piter kopt de bal weg. Morka probeert de bal met de borst te controleren. Mocerino rent richting de bal. Morka verovert de bal door een tackle van achteren. Morka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 5:0

57e minuut.
Abbaszadə passt de bal in één keer door. Çulcuoğlu speelt de bal door. Salierno bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka onderschept slim de pass. Morka draait met de bal, schiet en ... Bianchedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 6:0

64e minuut.
Sorrentino is nu in balbezit. Çulcuoğlu speelt de bal door. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka draait met de bal, schiet en ... Bianchedi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChepyFc - White Wolves 7:0

67e minuut.
Vizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizi met een sublieme pass. Morka is nu in balbezit. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bergomi rent richting de bal. Çulcuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Piter bereikt de bal nog maar net als eerste. Piter probeert naar een medespeler te passen. Vizi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vizi rent richting de bal. Vizi geeft een hoge lob. Vernassa controleert de bal met de borst. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocerino is nu in balbezit. Çulcuoğlu rent richting de bal. Çulcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Morka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vernassa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natti met de inworp. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Luchini de bal onder controle te krijgen. Caiola rent richting de bal. Caiola geeft een lange en hoge pass. Vizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa rent richting de bal. Morka verovert de bal door een tackle van achteren. Morka schiet op doel. Corrado probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChepyFc 26%, White Wolves 74%.
ChepyFc - White Wolves 7:0