Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grimalbat Sbrighton
352 SPINTA Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Cikán probeert naar een medespeler te passen. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato rent richting de bal. Békési onderschept slim de pass. Békési schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Laviano rent richting de bal. Békési verovert de bal door een tackle van achteren. Békési passt de bal in één keer door. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

9e minuut.
Cikán passt de bal met de wreef. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik haalt uit met een fantastische trap. Zuffellato heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bordalas kopt de bal weg. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas passt de bal zonder na te denken. Koźlik rent richting de bal. Koźlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papaleo trapt de bal weg. Pabón probeert de bal aan de voet te houden. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Koźlik is nu in balbezit. Koźlik passt de bal in één keer door. Chippari bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési onderschept slim de pass. Békési haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ho met een sublieme pass. Békési is nu in balbezit. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik schiet op doel. Papaleo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Békési is nu in balbezit. Békési geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 1:0

27e minuut.
Cikán met een snelle inworp. Casale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chippari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casale raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordalas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ho passt de bal met de wreef. Koźlik rent richting de bal. Koźlik passt de bal zonder na te denken. Békési is nu in balbezit. Békési haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 2:0

35e minuut.
Buccirossi is nu in balbezit. Békési onderschept slim de pass. Békési passt de bal in één keer door. Koźlik rent richting de bal. Koźlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cikán passt de bal in één keer door. Pelotas probeert naar een medespeler te passen. Koźlik rent richting de bal. Koźlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 3:0

39e minuut.
Szovják kopt de bal weg. Cikán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chippari. Chippari krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chippari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikán verovert de bal door een tackle van achteren. Cikán passt de bal zonder na te denken. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimalbat 20%, Sbrighton 80%.
Grimalbat - Sbrighton 4:0

46e minuut.
Ho geeft een hoge lob. Cikán kopt de bal weg. Tomasini heeft problemen om de bal te vangen. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Koźlik rent richting de bal. Koźlik speelt de bal door. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési verovert de bal door een tackle van achteren. Békési haalt uit met een fantastische trap. Papaleo bokst de bal weg. Koźlik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 5:0

53e minuut.
Casale rent richting de bal. Casale probeert naar een medespeler te passen. Békési rent richting de bal. Békési schiet op doel. Papaleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 6:0

55e minuut.
Casale passt de bal zonder na te denken. Pabón is nu in balbezit. Pabón passt de bal zonder na te denken. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pabón is nu in balbezit. Pabón passt de bal in één keer door. Békési speelt de bal door. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Labricciosa trapt de bal weg. Chippari probeert de bal met de borst te controleren. Békési rent richting de bal. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pelotas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campomaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Casale speelt de bal door. Daar is Békési, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Békési draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chippari bereikt de bal nog maar net als eerste. Casale onderschept slim de pass. Casale probeert naar een medespeler te passen. Békési rent richting de bal. Békési schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cikán probeert naar een medespeler te passen. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik passt de bal zonder na te denken. Békési rent richting de bal. Békési schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tomasini is nu in balbezit. Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ho geeft een lange en hoge pass. Békési rent richting de bal. Békési draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik met een sublieme pass. Békési rent richting de bal. Békési haalt uit met een fantastische trap. Papaleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 7:0

75e minuut.
Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho speelt de bal door. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik is nu in balbezit. Koźlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pelotas passt de bal met de wreef. Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Pabón geeft een lange en hoge pass. Békési rent richting de bal. Békési haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pabón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Békési bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési passt de bal zonder na te denken. Koźlik rent richting de bal. Koźlik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koźlik rent richting de bal. Koźlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimalbat - Sbrighton 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimalbat 22%, Sbrighton 78%.
Grimalbat - Sbrighton 8:0