Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuore Azzurro Trimoni FC
433z Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 17.7
redelijk Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Valbuzzi kopt de bal weg. Pogliani probeert de bal aan de voet te houden. Biernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernat schiet op doel. Pogliani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olivos neemt de hoekschop. Bertossi heeft problemen om de bal te vangen. Bouchet is nu in balbezit. Bouchet draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pogliani geeft een hoge lob. Inworp. Biernat met de inworp. Daar is Dekelver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekelver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valbuzzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekelver is nu in balbezit. Dekelver geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Motzo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivos met een snelle inworp. Dekelver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekelver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Trimoni FC 1:0

31e minuut.
Biernat kopt de bal weg. Dekelver rent richting de bal. Bouchet rent richting de bal. Bouchet haalt uit met een fantastische trap. Pilato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Trimoni FC 2:0

45e minuut.
Bastia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Olivos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos draait met de bal, schiet en ... Pilato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 33%, Trimoni FC 67%.
Cuore Azzurro - Trimoni FC 2:0

48e minuut.
Biernat kopt de bal weg. Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Vaso met een sublieme pass. Dekelver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekelver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Biernat met de inworp. Moromete probeert naar een medespeler te passen. Vaso speelt de bal door. Olivos rent richting de bal. Olivos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bouchet haalt uit met een fantastische trap. Valbuzzi probeert de bal aan de voet te houden. Bastia rent richting de bal. Olivos verovert de bal door een tackle van achteren. Olivos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Gülaçar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Biernat is nu in balbezit. Biernat passt de bal zonder na te denken. Bastia rent richting de bal. Bouchet onderschept slim de pass. Bouchet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Speichler komt het veld opgelopen. Moncada komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülaçar passt de bal met de wreef. Bouchet rent richting de bal. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Trimoni FC 3:0

80e minuut.
Bouchet is nu in balbezit. Moncada is nu in balbezit. Bastia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bastia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Biernat geeft de bal voor. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... Moncada springt en kopt de bal. Pilato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Trimoni FC 4:0

84e minuut.
Tufano rent richting de bal. Tufano geeft een hoge lob. Kałużny kan de bal niet met de borst controleren. Scanu rent richting de bal. Scanu geeft de bal voor. Nauroth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 16%, Trimoni FC 84%.
Cuore Azzurro - Trimoni FC 4:0