Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bitritto FC Real British
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38
waardeloos Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Selkić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lange is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pizzimento zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cortellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortellini draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg.

21e minuut.
Selkić rent richting de bal. Selkić met een sublieme pass. Klungelig pakt Valletta de bal. Nariño rent richting de bal. Nariño schiet op doel. Scalzone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Real British 0:1

26e minuut.
Liguoro geeft de bal voor. Pizzimento heeft problemen om de bal te vangen. Selkić rent richting de bal. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Scalzone trapt de bal weg. Spruyt kopt de bal weg. Selkić controleert de bal met de borst. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gandini trapt de bal weg. Karaś rent richting de bal. Karaś geeft de bal voor. Selkić rent richting de bal. Selkić haalt uit met een fantastische trap. Scalzone bokst de bal weg.

44e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato onderschept slim de pass. Serpato passt de bal met de wreef. Cortellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitritto FC 59%, Real British 41%.
Bitritto FC - Real British 0:1

49e minuut.
Lange is nu in balbezit. Selkić verovert de bal door een tackle van achteren. Selkić met een sublieme pass. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Spruyt heeft problemen om de bal te vangen. Spruyt met een sublieme pass. Gandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Selkić is nu in balbezit. Selkić passt de bal met de wreef. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño draait met de bal, schiet en ... Scalzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Real British 0:2

66e minuut.
Spruyt geeft een hoge lob. Brandolini rent richting de bal. Selkić onderschept slim de pass. Selkić haalt uit met een fantastische trap. Scalzone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Real British 0:3

68e minuut.
Spruyt rent richting de bal. Spruyt passt de bal zonder na te denken. Selkić rent richting de bal. Selkić haalt uit met een fantastische trap. Scalzone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

72e minuut.
Klungelig pakt Spruyt de bal. Spruyt speelt de bal door. Daar is Nariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nariño schiet op doel. Scalzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bitritto FC - Real British 0:4

75e minuut.
Selkić rent richting de bal. Selkić passt de bal zonder na te denken. Valletta rent richting de bal. Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Serpato kopt de bal weg. Karaś met een sublieme pass. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ... Scalzone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Selkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selkić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Nariño de bal. Gandini probeert naar een medespeler te passen. Spruyt probeert naar een medespeler te passen. Selkić is nu in balbezit. Selkić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Valletta rent richting de bal. Nariño onderschept slim de pass. Nariño speelt de bal door. Daar is Selkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selkić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bitritto FC 76%, Real British 24%.
Bitritto FC - Real British 0:4