Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:42
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.016
  • Stadion: Er Garo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28820
Batencuzena juve
O-O-E Tactiek salva57
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Castelli kopt de bal weg. Bedini rent richting de bal. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart. Bedini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuzzo met een snel genomen vrije trap. Castelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Bertanzi passt de bal met de wreef. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva met een sublieme pass. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Camrković rent richting de bal. Camrković speelt de bal door. bin Che Omar rent richting de bal. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Inworp. Bertanzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva rent richting de bal. Strempel onderschept slim de pass. Strempel draait met de bal, schiet en ... Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urodov is nu in balbezit. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Castelli rent richting de bal. Bukalski met een sublieme pass. Sułkowski kopt de bal weg. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Camrković met een sublieme pass. Castelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertanzi. Bertanzi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Castelli is nu in balbezit. bin Che Omar onderschept slim de pass. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 43%, juve 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batencuzena - juve 0:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Sułkowski de bal onder controle te krijgen. Tavares geeft een hoge lob. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Villanueva passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares passt de bal met de wreef. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Lopes bokst de bal weg.

61e minuut.
Bedini probeert naar een medespeler te passen. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel met een sublieme pass. Camrković is nu in balbezit. Camrković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 46%, juve 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batencuzena - juve 0:0