Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Bove Dobermann
433 Tactiek dobermann
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 42.4
zwak Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Dyrstad passt de bal zonder na te denken. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst passt de bal met de wreef. Gandul is nu in balbezit. Gandul haalt uit met een fantastische trap. Larocca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ariatti passt de bal in één keer door. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Verhulst passt de bal met de wreef. Traverso rent richting de bal. Traverso passt de bal met de wreef. Gandul heeft problemen om de bal te vangen. Gandul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gandul heeft problemen om de bal te vangen. Gandul met een sublieme pass. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Larocca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:1

25e minuut.
Depaoli is nu in balbezit. Saramet rent richting de bal. Met opzet legt Depaoli zijn tegenspeler op de grond. Depaoli krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Giuli verovert de bal door een tackle van achteren. Giuli met een sublieme pass. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:2

29e minuut.
Saramet kopt de bal weg. Klungelig pakt Gandul de bal. Gandul speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:3

31e minuut.
Lattaro rent richting de bal. Saramet onderschept slim de pass. Saramet met een sublieme pass. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:4

34e minuut.
Traverso rent richting de bal. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet geeft een lange en hoge pass. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad geeft een hoge lob. Traverso kopt de bal weg. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Calonaci controleert de bal met de borst. Sieczka rent richting de bal. Sieczka passt de bal met de wreef. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Larocca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Bove 85%, Dobermann 15%.
Monte Bove - Dobermann 0:5

46e minuut.
Gandul met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Anzile de bal onder controle te krijgen. Dyrstad probeert naar een medespeler te passen. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ariatti is nu in balbezit. Ariatti met een sublieme pass. Daar is Giuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul passt de bal zonder na te denken. Verhulst met een sublieme pass. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Caballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso onderschept slim de pass. Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Verhulst geeft een lange en hoge pass. Gandul maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:6

60e minuut.
Loffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyrstad neemt de hoekschop. Klungelig pakt Traverso de bal. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larocca trapt de bal weg. Daar is Saramet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyrstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Larocca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:7

66e minuut.
Saramet met een snelle inworp. Gandul speelt de bal door. Verhulst is nu in balbezit. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:8

68e minuut.
Dyrstad passt de bal met de wreef. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrstad speelt de bal door. Klungelig pakt Verhulst de bal. Verhulst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giuli rent richting de bal. Giuli geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyrstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrstad passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Loffa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saramet zal de hoekschop nemen. Verhulst kopt de bal weg. Giuli heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saramet neemt de hoekschop. Verhulst kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Bove - Dobermann 0:9

78e minuut.
Dyrstad passt de bal zonder na te denken. Daar is Traverso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrstad geeft de bal voor. Gandul rent richting de bal. Gandul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Depaoli is nu in balbezit. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandul probeert naar een medespeler te passen. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Criţă rent richting de bal. Criţă passt de bal met de wreef. Saramet rent richting de bal. Saramet geeft een lange en hoge pass. Traverso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Bove 68%, Dobermann 32%.
Monte Bove - Dobermann 0:9