Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:42
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.016
  • Stadion: juve Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1984
juve U.S. Palestrina on the beach
salva57 Tactiek TestVitto
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 21.9
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


17e minuut.
Abbatantuono geeft een hoge lob. Inworp. Randmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieves is nu in balbezit. Nieves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chyła met een sublieme pass. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Nieves is nu in balbezit. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 1:0

24e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski passt de bal in één keer door. Nieves is nu in balbezit. Nieves schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Randmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves geeft de bal voor. Giordan bokst de bal weg.

28e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Fantacco verovert de bal door een tackle van achteren. Randmaa met een sublieme pass. Nieves is nu in balbezit. Nieves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Giordan trapt de bal weg van het doel. Solarte kopt de bal weg. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nieves geeft de bal voor. Klungelig pakt Fantacco de bal. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel. Giordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 2:0

36e minuut.
Nieves probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski passt de bal in één keer door. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Giordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel. Chilelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Giordan bokst de bal weg. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 3:0

40e minuut.
Nieves is nu in balbezit. Nieves met een sublieme pass. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Giordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 4:0

43e minuut.
Daar is Chilelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sułkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Solarte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 31%, U.S. Palestrina on the beach 69%.
juve - U.S. Palestrina on the beach 5:0

49e minuut.
Solarte met een sublieme pass. Nieves speelt de bal door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel. Fantacco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Picollo is nu in balbezit. Villanueva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picollo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picollo met een snel genomen vrije trap. Bonaccorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Chyła speelt de bal door. Cuomo heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski schiet op doel. Giordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Fantacco geeft een lange en hoge pass. Tavares geeft de bal voor. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Giordan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 6:0

74e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Solarte rent richting de bal. Solarte geeft een hoge lob. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Kaźmierkiewicz kopt de bal weg. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves speelt de bal door. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 7:0

82e minuut.
Klungelig pakt Cuomo de bal. Fantacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski onderschept slim de pass. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 8:0

86e minuut.
Randmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randmaa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chilelli de bal onder controle te krijgen. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve - U.S. Palestrina on the beach 9:0

90e minuut.
Solarte rent richting de bal. Nieves is nu in balbezit. Fantacco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fantacco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve 34%, U.S. Palestrina on the beach 66%.
juve - U.S. Palestrina on the beach 9:0